T13 kilpajoukkueen vastuuvalmentajina Miika Mäenpää ja Elmo Karjalainen
T12 (2012)Julkaistu: 07.08.2024 10.05

T13 kilpajoukkueen vastuuvalmentajina Miika Mäenpää ja Elmo Karjalainen

Kaudella 2024-2025, ÅIFK T13 kilpajoukkueen vastuuvalmentajina toimivat Miika Mäenpää ja Elmo Karjalainen


Miika Mäenpää. Vastuuvalmentaja. 39 v.

Pelaajaura: Hannunnittu Nappulaliiga, FC Inter D-jun - ASM, TPS A 1div, VG62, LTU Miesten edustus 3div.

Valmennusura (n. 17 vuotta): Valmentaja Inter C-jun, valmentaja FC Kaarina A-jun, valmentaja Kaarinan Nappulat (KaaNa), valmentaja FC Inter pojat 8 v.- 14 v. (02-syntyneet) yhteensä 6 vuotta, valmentaja Inter 05-syntyneet, vastuuvalmentaja Åbo IFK 06/07-syntyneet 3 vuotta, vastuuvalmentaja ÅIFK P12-P13 2 vuotta, valmentaja FC Inter P14, valmentaja ÅIFK T12.

Olen intohimoinen jalkapallomies, joka rakastaa tätä lajia yli kaiken. Olen saanut jalkapallolta erittäin paljon elämääni. Pelaajana ja valmentajana. Näitä oppeja ja intohimoa haluan tuoda omaan valmennukseeni ja auttaa pelaajia kehittymään kohti omaa parastaan.

Valmentajana olen intohimoinen, treeneihin ja peleihin koko sydämellä heittäytyvä persoona. Vaativa, oikeudenmukainen, kannustava. Haluan oppia tuntemaan pelaajat ihmisinä, jolloin heidän motivoiminen ja auttaminen kehittymään yksilönä on helpompaa. Nautin suuresti, kun näen pelaajasta miten hänen kehittyminen pelaajana etenee, hän saa onnistumisia treeneissä sekä peleissä ja pelaajan kasvoilta paistaa onnistumisen riemu!

Hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekeminen, toisten kannustaminen ovat minulle isossa roolissa.

"Rennosti täysillä!" ⚽👍


Elmo Karjalainen. Vastuuvalmentaja. 45 v.

Koulutus: Ikävaihe ja Futisvalmentajan startti, Filosofian maisteri (Åbo Akademi) pääaineena filosofia, sivuaineina englanti ja kasvatustiede.

Työura: 15 vuotta musiikin opettajana Turussa S:t Olofsskolanissa, Sirkkalan koulussa ja Cygnaeuksen koulussa, sekä vuoden Kemiön yläasteella ja lukiossa. Muuten minulta löytyy taustaa muusikkona ja olen myös antanut yksityisiä soittotunteja.

Kielet: Suomi, ruotsi, englanti

Pelaajaura: Turun nappulaliiga (Kupittaa), ÅIFK, Turun teräs. Lopetin pelaamisen noin 14-vuotiaana. Aloitin uudestaan kun olin 29 ja pelasin mm. kuntoliigaa. Nykyään pelaan ikämiessarjoissa.

Olen taustaltani muusikko ja opettaja ja minulla on vahva “miksi” joka ohjaa suurinta osaa minun tekemisestäni. Minä haluan auttaa ja/tai inspiroida ihmisiä jotta he voivat auttaa ja inspiroida muita. Tähän juniorijalkapallo sopii kuin nenä päähän, varsinkin kun ottaa huomioon kuinka paljon rakastan lajia (sekä pelaajana että katsojana). Opettajana toimiminen on opettanut minulle että ensin pitää oppia tuntemaan yksilö ja vasta sitten voidaan oikeasti auttaa yksilöä eteenpäin.


TAITAVA-ÄLYKÄS-URHEILULLINEN-TSEMPPAAVA PELAAJA:

Me haluamme luoda ilmapiirin ja treeniympäristön, jossa kehittyy taitavia, älykkäitä, urheilullisia ja tsemppaavia pelaajia. Pelaajia, jotka pääsevät loistamaan kentällä, koska heillä on hyvä ensimmäinen kosketus palloon, he osaavat syöttää, harhauttaa ja laukoa palloa, ottaa pallon haltuun, kääntyä ja kuljettaa. Lisäksi he jaksavat juosta paljon kentällä ilmankin palloa! Kun pelaaja on valmis tsemppaamaan itseään ja muita täysillä, hän pärjää ja saa onnistumisia. Lisäksi älykäs pelaaja ymmärtää peliä ja tietää, mitä tehdä milloinkin. Hyvä joukkuehenki on meille tärkeää ja iso arvomme onkin, että kun tehdään, niin sitten tehdään ja treenataan täysillä, yhdessä kehittyen. Ja kun on naurun aika, niin sitten nauretaan. Nämä eivät ole toisiaan poissulkevia asioita.


TOIMINTA:

Joukkueemme harjoittelee tavoitteellista jalkapalloa, kolme kertaa viikossa ja vuoden ympäri. Lisäksi järjestetään erilliset fysiikkaharjoitukset ja maalivahtiharjoitukset n. kerran viikossa.

Syksyllä 2024 joukkue pelaa T12 Etelä-Länsi Liigaa ja T12 Länsi Kakkosta. Talvella joukkue osallistuu mm. talvi-miniliigaan, missä kohtaamme Etelä-Suomen T13 kärkijoukkueita, sekä piirin futsalsarjoihin. 2024–2025 kauden tavoitteemme on jatkaa kilpailullista pelitoimintaa kahdella eri sarjatasolla. Meidän treeneissämme pärjää sekä suomen että ruotsin kielellä.


MUUT TOIMIHENKILÖT:

Markku Ansamaa, joukkueenjohtaja

Janette Uusitalo, valmentaja

Nicklas Nordbäck, valmentaja

Laura Vuoristo, fysiikkavalmentaja

Kajsa Dahlen, huoltaja

Kim Isaksson, huoltaja

Sanna Karjalainen, taloudenhoitaja

Signe Sjölund, varustevastaava

Jaana Salonen, nettivastaava


YHTEYSTIEDOT:

Miika Mäenpää, vastuuvalmentaja: 040 824 4998

Elmo Karjalainen, vastuuvalmentaja: 040 706 2139

Markku Ansamaa, joukkueenjohtaja: 050 430 9517

https://www.instagram.com/aifkt12

https://www.aifk.fi/jalkapallo/joukkueet/13423