​Oliver Nikkola pelaajasopimukseen ÅIFK:n kanssa
JalkapalloJulkaistu: 09.10.2024 18.00

​Oliver Nikkola pelaajasopimukseen ÅIFK:n kanssa

Oliver Nikkola (s.2008) on allekirjoittanut kahden vuoden juniorisopimuksen ÅIFK:n kanssa. Oliver liittyy miesten edustusjoukkueen vahvuuteen 1.11.2024 alkaen. Oliver on pelannut usean vuoden ajan ÅIFK:ssa ja pelaa tällä hetkellä seuran P17 joukkueessa. Seuran valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist avaa seuraavassa taustoja Oliverin sopimuksesta.

Valmennuspäällikkö Tallqvist; ”Oliver on todistanut sekä kykynsä että potentiaalinsa ja olemmekin seurassa erittäin tyytyväisiä, siitä että Oliver halusi lähteä mukaan tähän tarjoamaamme mahdollisuuteen. Näen että Oliverilla on hyvät mahdollisuudet kehittyä jo ensi kaudeksi edustusjoukkueen avauksen pelaajaksi. Esitykset edustuksen treeneissä sekä peleissä kuluvalla kaudella ovat olleet lupauksia herättäviä. Keskitymme talvella ennen kaikkea fysiikkaan ja pelinopeuteen. Taito-ominaisuudet Ompulla ovat jo olemassa seuraavaa steppiä varten.”

Juniorisopimuksen alle tulevat pelaajat ovat seuran valmennuspäällikön vastuulla ja seurannassa. Heille tehdään myös henkilökohtainen kehityssuunnitelma. Seuran P17 kilpajoukkue tulee myös aloittamaan lokakuussa aamuharjoittelun valmennuspäällikön alaisuudessa kaksi kertaa viikossa ja tämä kuuluu osaksi juniorisopimuspelaajien harjoitusrytmiä.

Tallqvist; ” Nyt meillä on Oliverin myötä julkaistuna kolme juniorisopimusta, ja vielä omista junioreista! Tämä tuntuu näin seuraihmisenä todella hienolle ja toivon että olemme tällä toimintatavalla vasta jonkun isomman hyvän alussa. Nuorissa on kuitenkin aina se tulevaisuus ja jatkumo, jota haluamme ÅIFK:ssa tukea ja viedä eteenpäin."

Lämpimästi tervetuloa sopimuspelaajaksi Oliver!