​Kokemusta ja erityisosaamista valmennustiimiin – Jansson ja Keskinen edustuksen taustalle!
Julkaistu: 13.06.2024 07.00

​Kokemusta ja erityisosaamista valmennustiimiin – Jansson ja Keskinen edustuksen taustalle!

ÅIFK:n miesten edustusjoukkueen valmennustiimi täydentyy paluumuuttajalla Kristian Janssonin palatessa keltamustiin. Valmentaja Jansson täyttää kaivattua tonttia päävalmentajan vierellä ja tuo pelaajille lisää palautetta, ohjeita ja huomioita jokaiseen harjoitus- ja pelitapahtumaan. Päävalmentaja Aku Kuusisto on onnellinen kokeneen apuvalmentajan liittymisestä IFK:n vahvuuteen:

”Halusin ehdottomasti Krissen takaisin avukseni – ja jo muutaman tapahtuman kokemuksella saamme Krissestä juuri sitä mitä toivoinkin. Pystymme jakamaan pitkää kahden tunnin kenttävuoroa kahteen päähän osittain myös kauden aikana, joka mahdollistaa nuoren joukkueen yksilöllisemmän kehityksen ja oman pelipaikan mukaisen harjoittelun. Krisse on myös äärettömän pidetty pelaajien keskuudessa ja pystyy tuomaan erinomaisia neuvoja pelaajille myös omalta peliuraltaan. Tervetuloa takaisin Krisse!”


Kristian Jansson toimi jo kausilla 2021-2023 ÅIFK:n A-poikien valmennuksessa

Fysiikkavalmentajana jatkaa turkulaistunut Jarno Keskinen. Keskinen on ollut mukana ÅIFK:n fysiikkavalmennuksesa keväästä 2022 alkaen ja toimii myös miesten alle 20-vuotiaiden käsipallomaajoukkueessa fysioterapeuttina ja fyysisenä valmentajana. Keskinen pyörittää omaa kuntosaliaan, valmennustoimintaa ja fysioterpaiavastaanottoaan ÅIFK Padelin tiloissa osoitteessa Fiskarsinkatu 6, Turku. Fysiikkavalmentaja Keskinen on päässyt sekä joukkueen, että päävalmentajan luottamukseen:

”Pelaajilta kauden jälkeen saatu kerätty palaute oli murskaavan positiivista. Jarno pystyy omalla persoonallaan tuomaan hyvää energiaa hallille ja sisältö on tuottanut pelaajille tulosta säännöllisessä fysiikkatestauksessa. Oli selvää, että käsipallon fysiikkavalmennuksen ammattilainen halutaan meillä pitää.

Jarno pystyy suunnittelemaan fyysisen ohjelmoinnin pelaajien henkilökohtaiset tarpeet huomioiden ja joukkue luottaa miehen tekemiseen. Yhteistyökin päävalmentajan kanssa toimii toiveet ja painopisteet huomioiden, joten olen kiitollinen, että Jarno meidän mukana jatkaa!”


Fysiikkavalmentaja Jarno Keskinen

Kokeneet erityisosaajat Jansson ja Keskinen tulevat toimimaan edustusjoukkueen mukana osa-aikaisesti ja osallistumaan joukkueen toimintaan 1-4 kertaan viikossa päävalmentaja johtaessa valmennustiimiään. Edustusjoukkueen huoltajana jatkaa Timo Manderoos ja fysioterapeuttina Sirpa Manderoos.

Liigajoukkue harjoittelee yhdessä vielä Juhannukseen asti, jonka jälkeen vetäytyy omatoimiselle fysiikkaharjoituskaudelle ja kesän maajoukkuetehtäviin. Seuraa tiedotusta joukkueen rakentumisesta ja tule elokuussa hallille tarkastamaan joukkueen kuntoa!