B-pojat starttasivat kauden leirillä Naantalissa 5.-7.8.2024
Pojat BJulkaistu: 08.08.2024 10.00

B-pojat starttasivat kauden leirillä Naantalissa 5.-7.8.2024

ÅIFK:n B-pojat palasivat joukkueharjoituksiin torstaina 1.8.2024 ja suuntasivat maanantaina 5.8. ennen koulujen alkamista joukkuelirille Naantaliin. Kolmipäiväinen urheiluleiri teki uuden joukkueen tiiviimmäksi ja tutummaksi toisilleen, jonka lisäksi leirillä suoritettiin kausitavoitteiden asettelun sekä kapteenistovalinnan ryhmätehtävät. Aloitusviikko huipentuu kotiturnaukseen Beach Cupiin Ekvallan uimarannalla lauantaina pelaten ja sunnuntaina turnausta järjestäen.

Maanantai 5.8.2024:

Joukkue kokoontui Samppalinnan palloiluhallille aamulla klo 10 ja matkasi leirikeskukseen Naantalissa. Vastassa odotti iso 20 makuupaikan mökki isolla rantasaunalla, uimapaikalla ja hyvillä liikuntapaikoilla. Majoittumisen ja lounaan jälkeen tehtiin leirin ensimmäinen harjoitus, jossa lämmittelyiden jälkeen harjoiteltiin nopeutta ja suunnanmuutosharjoittelua kesäharjoitusohjelman mukaisesti. Loppuun pelattiin kolmen joukkueen Beach volley-turnaus, jossa finaalipelejä ei keskeyttänyt edes yllättäen alkanut rankkasade. Treenien jälkeen märät pelaajat suuntasivat lyhyelle uinnille ja levolle.

Illalla vielä saunottiin, uitiin ja hypittiin koko porukalla, jonka jälkeen nuotiopaikalla tehtiin iltapalat. Tiistaina odotettavissa oli kaksi treeniä sekä ryhmätehtävät liittyen joukkueen pelisääntöihin, tavoitteisiin sekä kapteenistovalintaan.

Tiistai 6.8.2024

Tiistaina joukkueella oli kaksi harjoitusta sekä kapteenistovalinnan ryhmätehtävät. Aamun harjoituksessa pelattiin jalkapalloa ja tehtiin lihaskuntoharjoitus oman kehon painolla. Illan treenissä harjoiteltiin nopeutta ja juoksutekniikkaa sekä pelattiin Beachvolleyta kolmen joukkueen turnauksena.

Päivällisen jälkeen tehtiin ryhmätehtävä tavoitteenasetteluun, joukkueen käytäntöihin sekä kapteenistovalintaan. Joukkue haluaa keväällä olla pelaamassa SM-mitaleista, joten yhteiset käytännöt sovittiin kovan tavoitteen mukaisiksi sen saavuttamiseksi. Kapteenille tärkeimmiksi arvoiksi nostettiin turvallisuus, vastuunkantokyky ja oma motivaatio. Kapteenin tulee olla helposti lähestyttävissä ja tulla toimeen kaikkien pelaajien kanssa, mutta olla myös johtava pelaaja harjoitus- ja pelikentällä - myös tiukassa tilanteessa. Joukkueen kapteeniksi äänestettiin William Vuorinen apunaan Oliver Gers ja Wilmer Lundin.

Keskiviikko 7.8.2024

Keskiviikkona joukkue teki vielä yhden loikkaharjoituksen ja pelasi viimeiset beachlentopallot. Lounaan jälkeen tyhjennettiin kotipaikaksi muodostunut huvila ja aloitettiin paluumatka kohti Turkua klo 14.00. Seuravaaksi joukkue kokoontuu perjantaina koeajamaan Ekvallan Beachkentät koulupäivän jälkeen ja osallistuu kotiturnaukseen pelaamalla sekä työvoimana.