CP10: B-tytöt saattoivat C-pojat pelituntumaan
Pojat C (2010–2012)Julkaistu: 05.09.2024 09.12

CP10: B-tytöt saattoivat C-pojat pelituntumaan

CP10-joukkueen kauteen valmistautuminen kärsi viime viikonloppuna pienen takaiskun, kun odotettuun Cocks Cupiin ei saatu ikäluokassa sarjaa kasaan. Harjoituksia on ollut paljon, mutta pelejä kauden alussa ei oikein mikään korvaa. Poikien onneksi seuran vanhemmat B-tytöt tarjosivat auttavaa kättä ja joukkueet pelasivat täyspitkän harjoitusottelun keskiviikkona.

Liisteripallo tietysti istui tyttöjen käteen tottumuksesta ja alussa ei naurulta voitu välttyä, kun pojat hakivat liisterin määrän sopivuutta ja pallon irtoamista kädestä. Hetken harjoittelun jälkeen sopiva määrä ainetta löytyi ja pallokin saatiin liikkumaan.

Ottelusta tuli erittäin kovatempoinen ja fyysinen joukkueiden ollessa tasavahvoja. Pelitempo oli tytöillä parempi ja joukkue on selvästi hitsautunut yhteen vuosien saatossa. Ottelu kirjattiin voitoksi B-tytöille hyvällä marginaalilla, mutta parasta antia molemmille taisi olla oikeanlainen vastus viikonlopun sarja-avauksiin valmistauduttaessa. Tietysti mahtava harjoitusottelu ansaitsee revanssin tulevaisuudessa, mihin jo molemmat valmentajat sitoutuivat.

Cocks Cupin peruuntuminen oli iso harmi ja emme ole ihan siinä paikassa missä haluaisimme olla kauden avausta silmällä pitäen, mutta tyttöjen tuen ansiosta olemme nyt paljon lähempänä ja paljon valmiimpia. Apua pyydetiin ja apua saatiin, siitä aivan valtavan iso kiitos B-tytöille. Lauantaina 7.9. on pelipäivä ja on mahtavaa valmentaa tätä joukkuetta, joka nyt ensimmäistä kerta pääsee pelaamaan omana ikäluokkajoukkueena.

– James Mashiri, valmentaja

Tervetuloa lauantaina 7.9.2024 Samppalinnaan katsomaan C-poikien ja B-tyttöjen sarjakauden avausta!

Ottelut:

  • klo 11.00 CP11SM ÅIFK-GrIFK
  • klo 12.45 CP10SM ÅIFK-GrIFK Grön
  • klo 17.00 BTh ÅIFK-Cocks