ÅIFK D11T ja C10T- joukkueiden kausi on alkanut!
Tytöt D (2010–2012)Julkaistu: 01.10.2023 11.30

ÅIFK D11T ja C10T- joukkueiden kausi on alkanut!

ÅIFK D11T ja C10T- joukkueiden kausi on alkanut! Pelaajat harjoittelevat yhdessä ja jakavat osin myös pelit. Heillä on yhteiset harjoitusvuorot, yhteiset valmentajat ja joukkueenjohtajat, joiden kaikkien kesken työnjako sujuu hienosti. Yhdessä on kiva tehdä!

Koska joukkueet pelaavat kolmea (!) eri sarjaa - C10-haastajasarjaa ja D11 haastaja- ja kilpasarjaa - on joukkueenjohtajilla ollut kiireinen kauden aloitus pelijärjestelyjen vuoksi. Onneksi tiiviit neuvottelut muiden seurojen kanssa ovat tuottaneet tulosta ja pelejä on järjestelty samoille päiville, vaikka tällöin toinen joukkue menettääkin kotiotteluedun. Hyötynä on aikataulujen optimointi ja ottelujärjestelyjen väheneminen. Ei myöskään pidä unohtaa ympäristönäkökulmaa vähentyneiden pelimatkojen osalta.

Näin tapahtui eilen, kun Riihimäen Cocks saapui Samppalinnaan C10T-joukkueellaan. Cocks vei voiton selvin numeroin mutta tarjosi onnistumia myös meille. Kahden peräkkäisen pelin järjestely synnytti jopa vähän turnausmaista tunnelmaa ja sai kiitosta molemmilta joukkueilta.

Kiitos Cocksille reilusta ja kivasta ottelusta! Kiitos myös joukkuejohdolle yhteistyöstä somealustoille.