Ei enää paperia – tutustu uuteen digitaaliseen käsiohjelmaan
KäsipalloJulkaistu: 12.09.2024 08.12

Ei enää paperia – tutustu uuteen digitaaliseen käsiohjelmaan

Miksi ei paperista lehteä?

Haluamme suojella sinistä planeettaamme. Tuhat väripainettua lehteä vuosittain on meille pieni kuluerä, mutta sillä on sitäkin suurempi vaikutus maapalloon. Tahdomme tehdä osamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Olemme iloisia, että te, käsipallon ystävät, olette kertoneet meille, että ette tarvitse paperista lehteä. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme pienentäneet painosmäärää jatkuvasti menekin mukaan, mutta aina paperisia lehtiä on jäänyt yli paperinkeräykseen laitettavaksi. Nyt viimeistelemme neljä vuotta sitten aloittamamme matkan kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää tapahtumatuotantoa jättämällä paperiset käsiohjelmat kokonaan historiaan.

Mikä digiohjelma?

Digitaalinen käsiohjelma on verkosta ladattava aina ajantasainen otteluohjelma, joka tuo mobiilisti samaan verkkosovellukseen ottelun tiedot, pelin aikaiset tapahtumat, pelaajien ja joukkueiden tilastot sekä yhteistyökumppanit. Katsojalle suurimmat edut ovat automaattisesti päivittyvä livescore, joka saa tiedot aina kun uusi tapahtuma rekisteröidään, eli enää ei tarvitse päivittää Tulospalvelun syötettä "refresh" -napista. Lisäksi sivuilta pääsee suoraan joukkueeseen, pelaajiin ja tilastoihin, jotka myös päivittyvät reaaliajassa sitä mukaa kun pelaajat saavat tilastomerkintöjä kentällä.

Selkeästi ja käyttäjäystävällisesti paketoitu ratkaisu on monille käsipallokentiltäkin tutun Benjamin Olssonin työtä. Palvelun tuottaa Benjaminin yritys Webben Oy, joka tarjoaa ohjelmointia, verkkosivuja ja ylläpitoa.

Digitaalisen käsiohjelman kehittäjä Benjamin Olsson
- Digitaalinen käsiohjelma avaa uusia mahdollisuuksia niin joukkueille, katsojille ja tukijoille. Voimme tarjota laajemman kattauksen tietoa joukkueista ja tulevista otteluista sekä liveseurannan käynnissä olevasta ottelusta. Katsojat näkevät reaaliajassa maalintekijät, rangaistukset ja päivän kokoonpanon.

Idea digitaalisesta käsiohjelmasta tuli alun perin BK-46:lta ja olen sitten rakentanut sen päälle lisää ominaisuuksia ja avannut palvelun kaikille joukkueille, kertoo Benjamin Olsson.

Avaa uudistunut käsiohjelma linkistä ja tutustu siihen. Se on aina saatavilla, niin ennen ottelua kuin myös ottelun aikana ja vielä sen jälkeenkin. Eikä osoite tai linkki muutu.

Kuulemme mielellämme palautettasi ja toivomme, että kerrot miltä käsiohjelma tuntuu ja autat meitä kehittämään digitaalista sisältöjämme. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla media(ät)hfaifk.fi tai vaikka Whatsappilla, Messengerillä tai IG-viestillä!