11
HEL
18.00
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

SIF - ÅIFK   34 - 26

Siuntio

Alempi jatkosarja käyntiin sunnuntaina Siuntiossa

SIF-ÅIFK, su 11.2.2024 klo 18, Siuntio

Miesten alempi jatkosarja alkaa sunnuntaina Siuntiossa, kun ÅIFK matkaa maaseudulle pelaamaan yhteen Suomen parhaimmista halleista. SIF johtaa alempaa jatkosarjaa runkosarjasta ansaitun kolmen lähtöpisteen ansiosta, kun taas ÅIFK:lla on yksi lähtöpiste. Vaikka SIF on taulukossa kovempi kuin Dicken, on se ollut ÅIFK:lle parempi vastus. Kohtaamiset joukkueiden välillä ovat 1-1-1, eli kumpikin on voittanut, pelannut tasan ja hävinnyt toiselle.

Valmentaja Aku Kuusisto ennakoi ottelua ja alempaa jatkosarjaa seuraavasti:

Kahdeksan kuukautta sitten kauden ensimmäisten treenien alkaessa ponnistettiin aika kaukaa lankun takaa ja tiedän, että pystymme nyt mittelemään paikasta pudotuspeleihin. Olemme fyysisesti, taidollisesti ja pelillisesti valmiimpia kuin alkukaudesta. Pyrimme pelaamaan omalla toplevelillä ja haastamaan rutinoituneet Siuntion ja Dickenin avaukset vielä playoff-paikasta.

Jatkosarjasta lähdetään jahtaamaan vähintään kahta osumaa, joista ensimmäinen on mahdollista ottaa heti sunnuntaina Siuntiossa. Paikat kuitenkin lopulta jaetaan vasta maaliskuun ensimmäisellä viikolla kahdessa viimeisessä pelissä. Kaikissa peleissä tarvitsemme onnistumisia omassa päässä, jotta pääsemme juoksemaan vastaan. Pallon kanssa tavoite on lisätä yksi napsaus huolellisuutta ja laatua!

Aiemmat ottelut

  • 4.10. ÅIFK-SIF 32–32
  • 18.11. SIF-ÅIFK 31–21
  • 13.1. ÅIFK-SIF 34–30

Käsipallo on parasta paikan päällä, mutta ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä handis.tv:ssä!

Tilastot
SIF

34 - 26

16 - 1418 - 12

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista