11
MAR
16.00
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

GrIFK - ÅIFK   32 - 20

Kauniaisten palloiluhalli

Grani vahvempi IFK omassa luolassaan

GrIFK-ÅIFK 32-20 (16-7)

ÅIFK:n ja Granin kohtaamisessa ennakkoasetelmat olivat isäntien puolella. ÅIFK:lta oli poissa rivistä muutama pelaaja, jotka ovat Tanskassa kehittämässä taitojaan ÅIFK:n ja KIF Koldingin akatemiassa ja GrIFK on kotiluolassaan vahva. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin hyvin taisteleva ÅIFK, joka pystyi alussa pysymään Granin perässä. Ensimmäisen 10 minuutin jälkeen ÅIFK:lle koitti kuitenkin toinen kymmennen minuutin jakso, kun osumia tuli vain yksi, Granin samalla tahkoessa tasaisen tahmeasti maaleja. Kumpikaan joukkue ei viimeistelyissään loistanut, mutta ansio tästä kuuluu loistavasti pelanneille maalivahdeille Eero Virtanen ja Fradrik Parvinen.

Toisella puoliajalla ÅIFK reipastui ja pääsi peliin mukaan ja palasi parhaimillaan kuuden maalin päähän Santeri Maijalan 7 metrin heiton jälkeen ajassa 47.02. Valitettavasti viimeiset 13 minuuttia meni Granille luvuin 11-5 ja loppulukemiksi kirjattiin 32-20.

Päävalmentaja Aku Kuusisto summasi ottelun lyhyesti:

Tänään nähtiin kahden todella hyvän maalivahdin ja kahden huonosti viimeistelevän joukkueen peli. Emme päässeet mihinkään Grankulla IFK:n puolustusta vastaan, etenkin alussa.

Tilastot

GrIFK – F Parvinen 1, P Roslander, Sundberg 7, Weurlander 6, Qvist 4, Kankaanpää 3, Forss 3, Åkermarck 2, Svanbäck 1+1, Aarnio 2, W Parvinen 1, Kantee 1.
ÅIFK – Edberg, Virtanen, Hernelahti 6, Maijala 2+2, Viljanen 2, Tamminen 2, Norström 2, Aspegren 2, Hammarberg 0+1, Ben Loucif 1.

Varoitukset
GrIFK – 1; Sundberg 10′.
ÅIFK – 1; Norström 10′.

Ulosajot
GrIFK – 1×2 min; Forss 37′.

Erotuomarit: Samuel Leandersson, Werneri Kivipato

Yleisöä: 148

Tähtipelaajat

  • Fredrik Parvinen 🌟🌟🌟
  • Eero Virtanen 🌟🌟
  • Richard Sundberg 🌟

Lue lisää