11
MAR
16.00
Miehet Edustus, Miesten SM-liiga

GrIFK - ÅIFK   32 - 20

Kauniaisten palloiluhalli

Sinkkupäivän luolaretki Kauniaisiin

GrIFK-ÅIFK 11.11. klo 16, Kauniainen

ÅIFK kohtaa sisarseura GrIFK:n kolmatta kertaa kauden aikana. Edelliset kaksi kohtaamista – liiga ja cup-matsit – olivat Samppalinnassa ja nyt on vuorossa matka Kauniaisten luolaan. Pelipaikkana luola on aiemmin ollut ÅIFK:lle haastava, mutta sekin on helpottunut kun rivissä on pelaajia, joille luola on toinen koti. Varmaa on kuitenkin se, että luolasta ei pisteitä kukaan helposti vie mukanaan.

Valmentaja Aku Kuusisto näkee ottelussa tervetulleen haasteen pitkäksi venyneen tauon jälkeen:

Hienoa päästä taas pelaamaan ja uuteen näytönpaikkaan pienen tauon jälkeen! Grani tekee todella vahvaa kautta ja on meille haaste taas kärkipäästä. Granilla on kentällä kerrallaan parisataa kiloa enemmän pelaajaa kuin meillä, joten pelin pitäminen nopeana ja hyökkääminen leveältä tulee olemaan avainasemassa. Focus huomenna on vain omassa pelaamisessa ja pyrimme pysymään pelisuunnitelmassa hieman tarkemmin - tällöin tulos on myös paras mahdollinen!

Käsipallo on parasta paikan päällä, mutta jos ei matka käy maan uumeniin, niin ottelu on myös katsottavissa live-lähetyksenä Solidsportin handis.tv:ssä!