23
MAA
17.00
ÅIFK Akkupojat, Miesten 1-Divisioona

ÅIFK - HIFK Akatemia  30 - 29

Samppalinnan palloiluhalli

Akkupoikien tavoitteena sarjapaikan sinetöinti

ÅIFK Akkupojat - HIFK Akatemia 23.3. klo 17.00

Hurjaan kevätvireeseen virittäytynyt ÅIFK:n akatemiajoukkue Akkupojat saa viimeisessä runkosarjan kotiottelussaan vieraakseen HIFK Akatemian. Ensimmäisen kierroksen kohtaaminen Helsingin Urheilutalolla päättyi turkulaisten voittoon maalein 29-31. Tämä jäi myös ainoaksi Åbon voitoksi ensimmäisellä kierroksella. Voitolla ja lunastamalla kaksi pistettä lauantaina, varmistaisi kotijoukkue paikkansa sarjassa myös ensi kaudella. Mahdollisuuksia lunastaa sarjapaikka on tarjolla toki useampikin, sillä lauantain kotiottelun jälkeen akkupojilla on vielä kaksi vierasottelua pelaamatta Kauniaisissa ja Riihimäellä. HIFK Akatemia on sarjassa tällä hetkellä kolmantena viisi pistettä seitsemäntenä olevaa kotijoukkuetta edellä, tosin yhden pelin enemmän pelanneena.

Harmaan syyskauden jälkeen (1 voitto ja 1 tasapeli) akkupoikien sarjasijoitus oli viimeinen eli kymmenes. Tiedossa oli, että syyskaudelta ei suuria voitu odottaa mutta ensimmäisen kierroksen päätyttyä joukkue otti rohkeasti tavoitteekseen olla sarjan paras joukkue kevätkaudella ja pysyä ainakin kotona Samppalinnassa voittamattomana. Toistaiseksi tämä tavoite on pitänyt kun voittoja on kertynyt 5/6 tammikuun alusta lähtien. Ainoa vahinko kävi Paraisilla kun paikallisvastustaja Piffen oli kotonaan vahvempi maalein 27-25.

Akkupoikien iloista kevätvirettä kannattaa tulla lauantaina Samppalinnaan ihmettelemään, sillä kaikella todennäköisyydellä mahdollisuus on tällä kaudella myös viimeinen! Buffa auki, ilmainen sisäänpääsy!

Parasta seurata käsistä aina tietysti paikan päällä, mutta ottelu nähtävissä myös livestriiminä HandisTV:ssä.

Tilastot

30 - 29

HIFK Akatemia
15 - 1515 - 14

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista