C-tytöt A-loppupeleihin Spökbollenissa
4.11.2018 9:24 Uutiset / Tytöt C

Vierailu Mall of Scandinaviassa.

Turnaus alkoi perjantaina, kun tytöt kohtasivat ekassa ottelussaan Borlänge HK svartin perjantaina klo 17. Peliaika oli 1 x 25 minuuttia ilman aikalisiä, mutta muuten normaalisti, mikä oli järjestelyjen ja joukkueiden kannalta äärimmäisen hyvä formaatti. Turpiin tuli luvuin 7-17 ja ottelusta tuli tilastoennätys, nimittäin ekan päivän ja puolikkaan toisenkin suurin tappio. Huonosta alusta sisuuntuneet tytöt jättivät seuraavassa matsissa "jet lagin" koppiin ja hyvin pelannut Fjärdhundra SK peitottiin 14-11.

Turnaus pelattiin kahdessa hallissa, joista toinen oli aivan hotellin vieressä ja toinen kolmen kilometrin päässä. Perjantain tärkein kohde oli tietysti pohjoismaiden suurin ostoskeskus Mall of Scandinavia, joka oli varsin hulppea. Koko joukkue löysi kuitenkin ostarille ja ulos sieltä usean tunnin uuvuttavan kiertelyn jälkeen. Perjantaina tiedusteltiin myös matka toiselle hallille ja lauantaiaamu alkoi aamupalalla klo 7.00 ja puolitoista tuntia myöhemmin etukäteen katsottua reittiä pitkiin lenkkeiltiin hallile ja nurmikentällä jatkettiin suoraan vakiolämmittelyllä. Otteluiden välissä oli viisi minuuttia lämmittelyaikaa ja tytöt hoitivat lämmittelyrutiinin hienosti, niin että kentälle tultiin lämpiminä ja "omista paikoista" haettiin vielä tuntumaa. Brotorpin hallissa irtosikin kolmannesta ja viimeisestä alkulohkon ottelusta komea 7-13 voitto Barkens HF:stä ja samalla lohkon kakkossija ja A-loppupelipaikka.

Spökbollenissa kaikille joukkueille taataan 7-8 ottelua ja jatkopelit pelataan ryhmissä, eli voitto tai ulos -järjestelmää ei ole. Loppuotteluryhmässä nro 1 vastaan tuli lauantaina klo 14.30 Enköpings HF, jonka kanssa pelattu tasainen matsi päättyi yhden maalin tappioon luvuin 13-12. Video matsista löytyy tästä:

Seuraava jatko-ottelu tuli jo klo 16.00 ja hyvällä fiiliksellä aloittaneet tytöt tsemppasivat hienosti, mutta taas tuli sapettava yhden maalin tappio luvuin 11-12. Valmentajia ei yhtä paljon harmittanut, sillä vaikka ruotsalasilla joukkueilla oli monipuolisempi osaaminen yksilötasolla, Åbon tytöt pysyivät koko ajan paranevalla joukkuepelillä mukana ja välillä myös johdossa. Turnauksen tähän asti parhaan matsin video löytyy tästä:

Kaikkensa antaminen kolmessa lauantain matsissa kostautui päivän päätteeksi ja emäntäseura AIK:n vaihtelevasti pelannut joukkue drAIKula pääsi rokottamaan aika väsyneitä Turun flikkoja murskaluvuin 5-21.

Tänään sunnuntaina on vielä kaksi matsia kovia vastustajia vastaan, joihin mennään antamaan kaikki mikä irtoaa ja vähän lisää. Turnauksen järjestelyt ovat upeita ja ottelumäärätakuu on paras juttu, koska se mahdollistaa tavoitteiden asettamisen ja pelin kehittämisen sarjaotteluita varten. Järjestäjät hoitavat kaiken mainoisti ja meno on juuri niin leppoistaa, lämminhenkistä ja ystävällistä kuin Ruotsissa olla voi. Huomenna naamiaispäivä, joten livestriimejä ja kuvia katsellessa ei pidä hämmästyä :)


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat