B-poikien kausi käyntiin Kauniaisissa
7.10.2018 22:32 Uutiset / Pojat B

BP koki kovia Kauniaisissa

B-poikien SM-sarjassa on ehtinyt tapahtua paljon jo ennen itse pelien alkamista, kun kolme joukkuetta ilmoittivat alkusyksyn aikana luovuttavansa sarjan. PIF jätti leikin kesken jo elokuussa, kun taas Akilles ja Dicken venyttivät päätöksensä vain viikon päähän sarjapelien alusta. Lopulta kun jäljelle jäi enää kahdeksan joukkuetta, päätettiin, että sarja pelataan kolminkertaisena, mikä tarkoittaa, että jokaiselle joukkueelle kertyy yhteensä 21 peliä. Peliaikaa on siis luvassa kaikille ja sehän se on tärkeintä!

Åbon B-pojat aloittivat preseasoninsa Nauvossa kolmen päivän treenileirillä, jossa palautettiin jengi treenaamisen makuun ja samalla kohotettiin joukkuehenkeä. Leirin jälkeen käännettiin katse kohti lajitaidollisia treenejä ja alettiin treenaamaan tulevan kauden kuviot selviksi. Loppukesä jatkui perinteisesti GANT Beach Cupissa, jossa Åbon kaksi joukkuetta nappasivat tasavarmat ensimmäisen ja viimeisen sijan.

ÅIFK B-pojat koostuu kaudella 2018-2019 pääosin 02-03-syntyneistä pojista.

Mukana on siis myös pari 2004-syntynyttä poikaa lisäämässä kilpailua peliajasta ja -paikoista.

Penkin päässä tahtipuikkoa heiluttaa entinen miesten edustuksen pelaaja, liigajyrä Christoffer ”Toffe” Nyström apunaan kokeneet Niclas Nordqvist ja Toni Nurmi. Joukkueenjohtajana toimii Pasi Lehvonen.

Poikien kausi starttasi lauantaina 6.10. Kauniaisissa GrIFK:n vieraana. Peli päättyi Granin runsaslukuiseen voittoon epäonnistuneiden viimeistelyjen ja vastustajan vahvojen takaheittojen ja kontrausten takia.

Ensimmäinen kotipeli pelataan tämän viikon lauantaina Samppalinnan Palloiluhallissa klo 11.30 SIF:ä vastaan! B-poikien sarjassa pelataan laadukasta juniorikäsipalloa ja siksi joukkue toivoo, että åbolaiset saapuisivat poikien kotipeleihin kannustamaan joukkuetta voittoon. Kaikki kotipelit löytyvät joukkueen omilta web-sivuilta.

Joukkueella on myös oma Instagram-tili @aifkbp johon tuotetaan aktiivisesti infoa pelaajista, peleistä, joukkueen tapahtumista ja pelaajien elämästä. Se kannattaa myös ottaa seurantaan!

Ensimmäinen kotipeli siis lauantaina 13.10. Samppalinnan palloiluhallissa klo 11.30 Siuntio IF:ää vastaan. Nähdään siellä!

/MT   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Kesäkuu   »
Kategoriat