Viikonlopun ottelut pähkinänkuoressa
Julkaistu: 30.09.2018 00.00

Tasaistakin tasaisempaa vieraskentillä ja kotona

ÅIFK:n juniorit ja akatemiajoukkue Akkupojat pelasivat lauataina vieraissa ja A-pojat kohtasivat sunnuntaina kotona BK-46:n Karjaalta. Tuloksena oli seitsemän tasaistakin tasaisempaa ottelua, joista Turkuun tuotiin kuusi pistettä.

Vierassavotan avanneessa lauantai-aamun ottelussa B-tytöt kohtasivat sisarseura Granin Kauniaisissa kilpasarjan ottelussa. Ensimmäisen erän Grani päätti niukassa 9-8 johdossa, mutta toisella puoliskolla Åbon tytöt skarppasivat ja ottivat ottelussa 22-23 voiton ja pisteet kotiin. Katso ottelun tilastot liiton sivuilta.

Varttia myöhemmin Karjaalla alkaneessa D-poikien 06 kilpasarjan ottelussa Åbon pojat kohtaisivat BK-46:n. Avausjakso päättyi 8-4 ja toisella puoliajalla D-pojat aloittivat kovan takaa-ajon. Kun ottelua oli jäljellä 9 minuuttia oli ÅIFK tasoittanut lukemiin 12-12, mutta aika loppui kesken ja Karjaa voitti niukimmlalla mahdollisella erolla 16-15. Katso ottelun tilastot liiton sivuilta.

Åbon kolmas piste tuli Riihimäeltä lauantaina puolenpäivän jälkeen, kun C-tytöt 05 kohtasivat kilpasarjassa Cocksin. Tasainen ottelu päättyi pisteiden jakoon 21-21. Katso Tilastot tulospalvelussa. Otteluraportti tulossa.

D-poikien toinen kilpasarjan ottelu, jälleen BK-46 vastaan, meni selvästi BK:lle luvuin 28-17. Tilastot tulospalvelussa.

Akatemiajoukkue ÅIFK Akkupojat kävi ottamassa lauantaina mittaa miesten 1. divisioonaan nousseesta Dicken Island Boysista. PArin kymmenen minuutin jälkeen joukkue vaihtoi korkeampaan 3-2-1 puolustukseen ja pääsi juoksemaan tasoihin 27-27, mutta viimeiset minuutit menivät Island Boyseille. Otteluraportti ja tilastot ÅIFK:n sivulla.

Seuran viides piste tuli C-tytöiltä, tällä kertaa 05 tyttöjen haastajasarjasta Riihimäeltä. Runsasmaalisessa ottelussa ÅIFK puristi 30-31 voiton Riksun flikoista. Tilastot tulospalvelussa. Otteluraportti tulossa.

Kuudennen pisteen toivat sunnuntaina A-pojat kohdatessaan hieman kohmeisen BK-46:n Karjaalta ja onnistuivat pitämään yhden pisteen Samppalinnassa, kun karjaalaiset palasivat kotiin toisen pisteen kanssa varmasti pohtimaan miten paremmin valmistautua otteluun jatkossa. Otteluraportti ja tilastot ÅIFK:n sivulla.