Keltainen sydän haluaa seitsemännen pelaajan
8.9.2018 17:45 Uutiset / Pääsivusto

#7pelaaja

Perjanaina Piffen pääsi juhlimaan paikalliskamppailun historiallista voittoa, jota oli odottanut jo yli 20 vuotta. Onnea Piffenille! Jaoimme somekanavilla kovin punaisen kuvan Piffenin juhlatunnelmista kentältä ottelun jälkeen. Miksi?

Perjantain ottelussa seitsemäs kenttäpelaaja oli paikalla. Nimittäin Piffenin kokoonpanossa. Piffenin faniryhmä teki seitsemännen pelaajan osansa täysillä. Liian usein Samppalinnassa vierasjoukkueen kannattajat pitävät enemmän ääntä ja nostavat kattoa kuin ne, joiden rinnassa sykkiii keltainen sydän. Paraisilta on toki lyhyt matka Samppikseen, mutta aikanaan Dynamo toi Riihimäeltä asti halliin enemmän ääntä kuin ÅIFK. Cocksin ja Atlaksen sikakatsomot valtaavat joka vuosi Samppalinnan ja hiljentävät turkulaiset. Tuomareille kyllä huudetaan, mutta kun pitäisi taputtaa, rummuttaa ja pitää ääntä ja kannustaa, niin vaisua on – olkoonkin, että Piffenin Bambu Erikssonin desibelejä on vaikea päihittää. Väriä tarttis kans tunnustaa. Perjantaina katsomo oli punainen.

Keltainen sydän ansaitsee seitsemännen pelaajan.

Syyskuun perjantai – lomat lusittu, koulut jo alkaneet ja yhdelläkään junnujoukkueella ei matsia, eikä Tepsilläkään. Jotkut paikalla, useimmat hajanaisesti ja kaikki ihan liian vaisusti. Kotikenttäetu ei ole pelkkä tuttu halli ja oma pallo, vaan se on tunnelma. Kun ottelu on katkolla yleisön kannustus siivittää kotijoukkueen mahdottomiinkin suorituksiin. Jos kotikatsomossa eniten ääntä pitävät vieraat, niin kotikenttäetu lentää nopeasti ikkunasta ulos. Meidän hallimme ja meidän joukkueemme on keltainen ja musta. Niiden värien pitää näkyä, tuntua ja kuulua muuallakin hallissa kuin kentällä ja vaihtopenkillä.

Keltainen sydän tarvitsee seitsemännen pelaajan.

Meillä on joukkue, joka ansaitsee täyden salin hehkuvan tunnelman. Perjantaina kentällä oli viisi täysin uutta pelaaja ja heistä neljä avasi maalitilinsä mustakeltaisessa paidassa ekassa ottelussaan! Elias Nyman, Albin Järvinen, Peik Sjöblom ja Wilhelm Hammarberg tekivät yhteensä 10 maalia. Albin ja Wilhelm käyttivät lisäksi paikkansa 100 % tarkkuudella. ÅIFK:n riveihin palannut Paavo Brummer teki kolme maalia sadan prosentin tehoilla. Siinä kovatasoista peliä, josta voi oppia ja jolle on syytä hurrata!

Kannusta suurella sydämellä. Älä hauku tuomareita ja jupise hiljaa, vaan kannusta reippaasti taputtamalla, rummuttamalla ja huutamalla kotijoukkueen puolesta. Pidä ääntä ja nosta katto irti. Loppuvuoden aikana pelataan vielä viisi kotiottelua ja paikalliskamppailun revanssi käydään Paraisilla. Kaikki paikalle, mustaa/sinistä ja keltaista päälle, torvet ja rummut mukaan ja iloa ja ääntä suurella keltaisella sydämellä!

Tuo oma keltainen sydän Samppikseen ja kannusta edustusjoukkuetta kotiotteluissa ja ehdottomasti myös 12.12.2018 Paraisilla, kun kaapin paikka korjataan, potut maksetaan pottuina ja Turun alueen käsipalloherruus palautetaan.

Keltainen sydän haluaa seitsemännen pelaajan.

Sinä olet seitsemäs pelaaja ja keltainen sydän.

Seuraavat kotiottelut:

  • Ke 26.09 klo 19:00 ÅIFK-GrIFK, Samppalinnan palloiluhalli
  • Pe 02.11 klo 19:00 ÅIFK-SIF, Samppalinnan palloiluhalli
  • Pe 16.11 klo 19:00 ÅIFK-Atlas Vantaa, Samppalinnan palloiluhalli
  • Pe 30.11 klo 18:30 ÅIFK-HC HIK, Samppalinnan palloiluhalli
  • Ke 12.12 klo 19:00 PIF-ÅIFK, Paraisten Urheilu- ja Nuorisotalo
  • La 15.12 klo 14:00 ÅIFK-HIFK, Samppalinnan palloiluhalli

   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Heinäkuu   »
Kategoriat