CT05/06 Gant Beach cupissa 18-19.8.2018
Julkaistu: 20.08.2018 00.00

CT05/06 Gant Beach cupissa 18-19.8.2018

Perinteinen käsipallokauden avaus, seuran oma Gant Beach cup, pelattiin menneenä viikonloppuna. Sää suosi aurinkoisena sateiden painottuessa yöhön ja varhaiseen aamuun ja turnaus vietiin tyylikkäästi läpi ennätyssuuren 115 joukkueen voimin.


Meidän CT05/06 tyttömme oli mukana kahdella joukkueella: CT05-sarjassa lauantaina ja muutamalla -05 pelaajalla vahvistettuna DT06-sarjassa sunnuntaina.

Kaikki tytöt pelasivat jälleen hienosti, suurella sydämellä ja taistelutahdolla, ja molemmat joukkueet selvisivät hienosti pronssiotteluun.

Lauantaina CT pronssiottelu oli tiukkaa vääntöä mutta valitettavasti HIFK oli tällä kertaa parempi viime minuuteilla onnistuneen 2 pisteen suorituksen ansiosta. Taistelu oli kovaa alusta loppuun ja meidän tyttömme pelasivat rehdisti loppuun asti. Talvella katsotaan kumpi oikeasti on parempi…



Sunnuntain DT pronssiottelu oli tiukkaakin tiukempi Åbon viedessä ensimmäisen erän Ekenäs IF:ltä. Beachin turnausmuoto on sellainen että molemmat erät ovat kuin omia otteluitaan ja ne pitää voittaa koko matsin voittaakseen. Jos kumpikin joukkue voittaa yhden erän niin seuraa rangaistusheittokilpailu, shoot-out.

Åbo siis voitti ensimmäisen erän ja toinen erä päättyi tasalukemiin joka merkitsi ”kultainen maali”-ratkaisua eli pelataan niin kauan että jompikumpi tekee yhden maalin ja saa tällä erävoiton. Tytöt olivat selvästi päättäneet että mitali otetaan ja tekivät nopeasti maalin minkä tuomari valitettavasti hylkäsi… Vastustaja EIF sai näin tilaisuutensa ja pääsi hyökkäämään mutta puolustus oli hereillä saimme pallon ja pääsimme uudestaan hyökkäämään. Nyt tytöt onnistuivat, pallo oli sääntöjen mukaisesti vastustajan verkossa ja vieläpä kahden pisteen arvoisesti maalivahdin heiton seurauksena! Pronssi voitettu!

Vastustaja käteltiin ja tämän jälkeen joukkue kirmasi mereen, tietysti pelivaatteet päällä!



Turnauksesta siis kaikin puolin hyvä tulos, 4. ja 3. sija. Tästä on aivan mahtava jatkaa tiukkaan ja pitkään hallikauteen!


Turnaus on aina iso ponnistus ÅIFK:lle ja ei olisi onnistunut ilman vanhempia sekä joukkoa sitoutuneita aktiiveja. Jokaisella joukkueella oli oma osa-alueensa mitä piti hoitaa määrätty aika ja näihin piti saada hommattua tekijät. Tämän lisäksi molempina päivinä piti saada kaksi ottelusihteeriä per osallistuva ÅIFK:n joukkue. Päivät tulivat joillekin pitkäksi, varsinkin jos oli tullut lapsen kanssa jo heti aamulla ensimmäiseen otteluun paikalle ja oma talkoovuoro oli vasta iltapäivällä.


Koko turnaus sujui erittäin mallikkaasti ilman suurempia yllätyksiä ja tahdon vielä kerran kiittää kaikkia talkoolaisia, valmentajia ja tietysti pelaajia!!

Terv,

Miikka

Seuran uusimmat