Åbon B-pojat starttasivat treenikautensa Team-Building -leirillä Nauvossa
8.8.2018 15:12 Uutiset / Pojat B

BP: Team-Building Nauvossa

Alkavalle kaudelle 2018-2019 valmistautuva ÅIFK:n B-poikien joukkue aloitti talvikautensa viikonlopun pituisella Team Building -leirillä Nauvossa. Poikia valmentavan Niclaksen ja joukkueen toisen maalivahdin Felixin mökillä vietetyllä leirillä otettiin selvää poikien kesäkunnosta ja samalla pidettiin yllä hyvää joukkuehenkeä. Leiriviikonlopun jälkeisenä tiistaina, 7.8. aloittavat B-pojat pallotreeninsä Samppalinnan Palloiluhallissa.

Perjantai 3.8.

Perjantai-iltapäivällä starttasi Samppalinnan parkkipaikalta kolme autollista poikia ja toimihenkilöitä matkansa kohti Nauvoa. Matka taittui sujuvasti osin ajaen ja osin lautan kyydissä. Noin puolentoista tunnin matkustamisen jälkeen oltiin perillä Nordqvistien mökillä, aivan Nauvon eteläkärjessä. Ilman sen suurempia seremonioita vaihdettiin matkavaatteet treenivaatteisiin ja ruvettiin tallaamaan Nauvon maastoa. Perjantai-illan treeneissä juostiin 30min pitkä turistikierros Nauvon metsissä, jonka jälkeen palautettiin keskivartalolihakset kesälomiltaan tiukalla lihaskuntosetillä. Venyttelyjen jälkeen päästiin vihdoin testaamaan meriveden lämpötilaa, kun lähes kolmenkymmenen asteen lämpötilassa treenannut poikajoukko vapautettiin illanviettoon. Uimareissulta palannutta yhdeksikköä oli vastaanottamassa koko Nordqvistien klaani, kun myös Felixin Isoäiti, äiti, sisko, täti ja serkku olivat saapuneet paikalle.

Koko leirin ruokailuista vastannut Niclas Nordqvist loihti perjantain illalliseksi pyttipannua, joka ainakin tyhjentyneiden pakettien rivistä päätellen oli menestys. Ilta päättyi yhdessäoloon ja ajanviettoon terassilla.

Lauantai 4.8.

Herätyskello soi lauantaiaamuna kello 8.00 ja tuhdin aamupalan jälkeen startattiin päivän ensimmäiset treenit. Pilvinen sää muuttui kuitenkin nopeasti sateeksi ja aamulenkin jälkeen tehty nopeustreeni jäi odotettua lyhyemmäksi. Treenit siirrettiin terassille, jossa jatkettiin keskivartalotreenillä. Treeni päätettiin pitkiin venyttelyihin, sillä ulkona treenaamista oli ukkosilman takia pakko siirtää iltapäivään. Ilma kuitenkin kirkastui nopeasti ja viimeistään Niclaksen loihtiman pasta bolognesen jälkeen alkoivat niin mielialat kuin ilmakin kohentua. Noin kahden aikoihin siirryttiin pienellä hölkällä läheiseen mäkeen juoksemaan intervalleja. Viimeistään mäkijuoksu osoitti, että pojat olivat kesän aikana treenanneet myös omatoimisesti. Treeni päättyi kehonhallintaa ja liikkuvuutta parantaviin harjoituksiin.

Kanan ja riisin jälkeen pidettiin pieni lepotauko ennen itse team-buildingin alkamista. Ensimmäisessä tehtävässä pojat jaettiin kolmen hengen ryhmiin, joista kerrallaan kahden silmät sidottiin. Kolmannen tehtävänä oli opastaa kaksi muuta ryhmänsä jäsentä valmentajien rakentaman esteradan läpi. Poikien joukkuehenkeä testattiin myös muissa älyä vaativissa peleissä ja illan aktiviteetit päättyivät uimiseen ja saunaan. Grillimestari Nordqvistin tarjoilut, DJ Toffen musiikit ja poikien välinen pokeriturnaus (jonka voittajaksi selvisi Ivar Lehvonen) kruunasivat illan.

Sunnuntai 5.8.

Sunnuntaiaamu valkeni jälleen aurinkoisena. Viimeisen päivän väsymys oli huomattavissa monien kasvoilta, mutta vielä oli aamiaisen jälkeen edessä yksi treeni. Odotetusti ensimmäinen tunti kului rauhallisen lenkin ja avaavien liikkeiden merkeissä. Näitä seurasi nopeustreeni ja viimeisenä ohjelmana pieni kuntopiiri. Treenin jälkeen pojat kiittivät Nordqvisteja vielä kantamalla kanisterilliset vettä kaivosta.

Uimisen ja peseytymisen ja syömisen jälkeen pakattiin tavarat ja lähdettiin kohti Turkua. Lyhyt, mutta onnistunut treenileiri oli loistava startti kaudelle, vaikka paikalla olikin vain yhdeksän poikaa.

ÅIFK:n B-pojissa pelaa kaudella 2018-2019 yhteensä 18 poikaa ikäkausilta 2002-2004. Valmennuksesta vastaavat Christoffer Nyström, Niclas Nordqvist ja Toni Nurmi ja joukkueenjohtajana toimii Pasi Lehvonen. Edellisten kausien heikommat tulokset ovat jo menneen talven lumia ja tähän kauteen satsataan vähintäänkin satayksiprosenttisesti. Laadukkaalla treenaamisella ja onnistuneilla peleillä kaikki on mahdollista.

ÅIFK:n B-pojat toivottavat kaikille antoisaa ja menestyksekästä käsipallovuotta!


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat