Seitsemän ÅIFK:n A-poikaa maajoukkuetoiminnassa kesän ja syksyn aikana
22.6.2018 14:53 Uutiset / Pojat A

Lehvonen, Maijala, Kankaanpää, Manderoos, Laine, Karttunen ja Norström mukana maajoukkuetoiminnassa kesällä 2018

ÅIFK:n A-pojat edustavat vahvasti Käsipalloliiton kaikissa maajoukkueikäluokissa kesän aikana. Peräti seitsemän poikaa saa kunnian osallistua maajoukkuetoimintaan eri ikäluokkien mukaan kutsuttuna. Vakaalla pohjalla pyörivä junioritoiminta on paras tae myös tulevaisuudessa edustusjoukkueen liigapelaajien tuotannossa. Kaikki pojat harjoittelevat myös Turun Seudun Urheiluakatemian toisella asteella riittävän treenimäärän toteutumiseksi.

Vanhimman poikamaajoukkueikäluokan (P98) mukana kohti heinäkuun lopun EM-kilpailuja valmistautuu edustusjoukkueen vasenkätinen laitapelaaja Isak Lehvonen. Toni Kallion luotsaama P98 maajoukkue suuntaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 5.-9.7. Italiaan neljän maan valmistavaan turnaukseen ja harjoittelee ennen EM-kilpailuja läpi heinäkuun. Ikäluokan EM-kilpailut pelataan Makedoniassa 18.-30.7.2018, jonne Lehvonen pyrkii paikkansa maajoukkueen mukana lunastamaan.

P00-maajoukkue valmistautuu niin ikään kohti elokuun EM-kilpailujaan. Valmistavalle leirille Kisakallioon elokuun alussa on kutsuttu neljä Åbon junioria, kun Santeri Maijala, Eero Laine, Kalle Kankaanpää ja Mikael Manderoos antavat näyttöjä kisakutsun toivossa. 2000-syntyneiden EM-kilpailut järjestetään Georgiassa 10.-19.8.2018 ja ikäluokkaa kohti kisoja johtaa Jaakko Horelli.

P02 maajoukkuetoiminta pyörähtää käyntiin elokuun alussa 1.-5.8.2018. Ensimmäiselle leirille on ÅIFK:n A-pojista kutsuttu Jonne Karttunen ja Rasmus Norström. Nämä vielä B-ikäiset pojat harjoittelevat ja pelaavat pääosin A-poikien ringin mukana. Nuorimman maajoukkueen ensimmäiselle leirille on kutsuttu 26 pelaajaa, josta rinkiä lähdetään muokkaamaan kohti kesällä 2019 häämöttävää European Open-turnausta.


”Maajoukkuetoiminnassa mukana oleminen on kunnia ja maaottelut ovat hienoimpia pelejä urheilijalle. On kiva päästä pelaamaan kovatasoisia pelejä, joissa pääsee mittaamaan myös omaa tasoaan! Odotan, että elokuun leirillä saadaan hiottua joukkueen pelilliset asiat lopullisesti kuntoon ennen EM-kilpailuja.",
kertoi ÅIFK:n miehissäkin esiintynyt Santeri Maijala maajoukkuetoiminnasta.

Pojat edustavat maajoukkuetoiminnassa turkulaista juniorityötä ja kantavat Suomi-paitaa suurella ylpeydellä. ÅIFK toivottaa onnea koko porukalle kesän maajoukkuetoimintaan!

Lisätietoa P98 maajoukkuetoiminnasta.
Lisätietoa P00 maajoukkuetoiminnasta.
Lisätietoa P02 maajoukkuetoiminnasta.


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat