Liikuntaa ja lajikokeilua koko viikonlopun
8.6.2018 7:02 Uutiset / Pääsivusto

Gymnaestrada Turussa 7.-10.6.2018

Suurtapahtuma tarjoaa lukuisia liikuntamahdollisuuksia!

Kesän liikuttavimmat festarit, Voimistelun Suomi Gymnaestrada, tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia nauttia liikunnan ilosta.

Kupittaanpuistossa jumpataan tapahtuman ajan joka päivä tunnin mittaisissa puistojumpissa. Toimintapuistossa pääsee kokeilemaan yli kahtakymmentä liikuntalajia. Houkuttelisiko yleisurheilu tai kuplafutis? Entä cheerleading tai parkour? Pallolajeja on toimintapuistossa huima määrä koripallosta ja beach volleysta aina salibandyyn, jääkiekkoon ja ringetteen. Mukana on myös kamppailulajeja kuten thaiboxing ja karate.

Kupittaanpuistosta löydät myös Tietoa ja testausta -alueen, jossa on saat tietoa liikunnasta, liikunnan terveysvaikutuksista sekä pääset testaamaan terveyttäsi ja kuntoasi. Tietoa & testausta -alue on auki perjantaina ja lauantaina.

Powergym -alueella voit kokeilla miten nopeasti selviät etuheilautuksista, burpeista ja karhunkävelystä. Powergym on Voimisteluliiton kehittämä uusi ryhmäliikuntatunti, ja sitä pääset kokeilemaan myös torstain ja lauantain ilmaisessa puistojumpassa.

Puiston vieressä Marli Areenan Juissi-hallissa pääset kokeilemaan voimistelua turvallisesti seurojen ohjaajien opastuksessa. Voimisteluliiton ja Kisakallion urheiluopiston yhteistyönä rakentamassa Skills Arenassa voit testata muun muassa trampoliinia, puomia, rekkiä ja ilmavolttirataa. Päivän reippailujen jälkeen on mukavaa lähteä nauttimaan mielenkiintoisesta viihdeohjelmasta ja huikeista näytöksistä!


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat