ÅIFK kiinnitti kaksi laitapelaajaa tulevalle kaudelle – Nysten ja Lehvonen jatkavat IFK:ssa
Julkaistu: 10.04.2018 00.00

ÅIFK kiinnitti kaksi laitapelaajaa tulevalle kaudelle – Nysten ja Lehvonen jatkavat IFK:ssa

Käsipalloseura Åbo IFK on tehnyt sopimukset kahden viime kausina ÅIFK:ta edustaneen laitapelaajan kanssa. Laitapelaajat Alexander Nysten ja Isak Lehvonen jatkavat IFK:ssa myös tulevina kausina.

Pääkaupunkiseudulta opintojen perässä aikanaan Turkuun muuttanut Alexander Nysten (1994) kirjautti tililleen viime kaudella 70 liigamaalia. Nopeudesta ja monipuolisesta heittorepertuaaristaan tunnettu Nysten on pidetty mies myös joukkueen kopissa ja aikanaan P94-nuorisomaajoukkueessakin esiintynyt Ale on takuulla isossa roolissa myös ensi kaudella.

ÅIFK:n omaa tuotantoa edustava vasenkätinen laitapelaaja Isak Lehvonen (1999) aloittaa kolmannen kautensa edustusjoukkueen mukana. P98-maajoukkueen rinkiin kuuluva ja Turun Seudun urheiluakatemian lajiryhmässä harjoittelevan Lehvosen kehitys on ollut huimaa ja päättyneellä kaudella 19-vuotta täyttänyt nuori mies vastasi jo 49:stä liigamaalista. Puolustuspään pelinlukutaidoistaan (ja useimmiten kentän pisimmistä hiuksista) tunnettu joukkueen ikijuniori pelaa ensi kaudella vielä myös ÅIFK:n A-pojissa.

"Odotan innolla ensi kautta. Viime kausi meni itseltäni taas nousujohteisesti ja maajoukkuetoiminnassa pysyminen on ollut hieno juttu! Viime kaudella tuli pelejä ja onnistumisia myös A-pojista ja tarpeeksi treeniä akatemiasta. Kopissa meillä on hyvä porukka kasassa ja toiminta näyttää ensi kaudeksi muutenkin nousujohteiselta. Nyt treeniä, syksyllä harkkaleiriä ja sitten kohti pelejä!"
kertoi Lehvonen innoissaan jo tulevaa kautta odottaen.

Lisää pelaajauutisia julkaistaan lähiaikoina ÅIFK:n mediassa.

Seuran uusimmat