05/06 tytöt Siuntio Cupissa, viimeinen esiintyminen D-junnuina!
28.5.2018 15:52 Uutiset / Tytöt C

2005 & -06 tytöt Siuntiossa

Kuuma viikonloppu oli tiedossa kun Siuntioon lähdettiin kahden joukkueen voimin, sekä ilman että lohkoihin valikoituneiden vastustajien vuoksi. Tytöt oli jaettu D05 ja D06 sarjoihin, jälkimmäinen joukkue muutamalla -05 syntyneellä vahvistettuna. Kummassakin joukkueessa oli vain yksi vaihtopelaaja joten peliaikaa helteessä oli luvassa riittävästi.

Pelit alkoivat kummallakin lauantaina aamupäivällä auringon helottaessa pilvettömältä taivaalta. Vesipullot täyteen ja kentälle!

D05 tyttöjä vastaan asettui ensin Dickenin kakkosjoukkue joka jäi Åbon jyrän alle selvin lukemin 20-6.Loistava tapa aloittaa turnaus!

D06 sai vastaansa HIFK:n ja valitettavasti "koko punaisissa aurinkolaseja myöten" tuominneen tuomarin joka ratkaisi pelin HIFK:n hyväksi 8-7. Myös vastustajan valmentaja myönsi että ei ollut reilua tuomaripeliä ja hänestä tasapeli olisi ollut oikeudenmukainen tulos.

Otteluiden jälkeen käytiin lounaalla ja makaronilaatikon jälkeen alkoi molemmilla joukkueilla valmistautuminen päivän toiseen ja samalla viimeiseen otteluun.

DT05 vastustaja oli Riihimäen Cocks ja aamupäivän tapahtumat toistivat itseään: loistavalla pelillä Åbon tytöt pyörittivät vastustajan ja lähtivät kentältä voittajina tuloksella 22-11.

DT06 pelasi täsmälleen samaan aikaan tiukan ottelun KyIF:iä vastaan ja lopputulos oli hieno tasapeli kovan väännön jälkeen 11-11.

Päivän pelit oli pelattu ja seurasi siirtyminen majoituspaikkaan, Siuntion kylpylään. Tytöt vapautettiin uimaan ja rentoutumaan ja valmennusjohto vetäytyi virvokkeiden kera terassille puimaan päivän tapahtumia sekä suunnittelemaan sunnuntain koitoksia. Maittavan illallisen jälkeen tytöillä oli muutama tunti aikaa ryhmäytyä ja omiin huoneisiin vetäydyttiin käskystä klo 21:30 ja ”hiljaisuus” oli 22:00.


Sunnuntai aamu koitti aurinkoisena mutta hento pilviverho onneksi varjosti hieman polttavaa aurinkoa. Runsaan aamupalan jälkeen siirryttiin pelikentälle jossa olisi vielä yhdet alkusarjan ottelut kummallakin joukkueella.

DT05 pääsi ensin kentälle ja sai vastaansa Sparta IF:n. Ottelu meni hyvin tuloksen kannalta, kentältä poistuttiin voittajina tuloksella 20-6. DT05 joukkueelle puhdas peli alkusarjassa maalieron ollessa kolmessa pelissä +39 ja lohkovoitto, A-loppusarja odotti.

DT06 sai vastaansa Karjaan ylpeyden BK-46:n joka valitettavasti oli tällä kertaa parempi tuloksella 5-15.Tulos tiesi B-loppusarjaa jossa vastustajaksi itsensä oli pelannut Hangon HC HIK.

DT05 sai ¼ finaaliin vastaansa Dickenin kilpajoukkueen joka kauden aikana oli voittanut meidät kaikissa kohtaamisissa ja yleensä vielä vähän ikävällä maalierolla. Tytöt kun tajusivat että jos se peli hävitään niin pelit loppuvat siihen niin yritystä oli kyllä 110% ja tulosta syntyi, Dicken kaatui omaksi hämmästyksekseen lukemin 12-9! Summeria seurasi tyttöjen villi lopputanssi, harmi kun kuvaaja (minä!) tyri sen nauhoituksen…

DT06 tuli hyvällä asenteella omaan neljännesvälieräänsä ja hoiti homman mallikkaasti, HC HIK kaatui selvin numeroin 14-5! Seuraavan kierroksen ja semifinaalin vastustaja olisi kotijoukkue SIF.

DT05 voitto tiesi siis puolivälieräpaikkaa ja vastaan rakas paikallisvastustaja PIF joka (hannuhanhena :) ?) oli saanut paikkansa suoraan, ilman peliä neljännesvälierässä… Ottelu oli äärimmäisen tiukka ja kova mutta pitempään levännyt PIF sai ratkaistua ottelun viimeisillä sekunneilla edukseen ja meni loppuotteluun tuloksella 13-14. Lataus otteluun oli kova ja summerin soitua ei kyyneleiltä vältytty. Edessä olisi pronssipeli.

DT06 aloitti semifinaalinsa Siuntiota vastaan vauhdilla mutta SIF:in puolustus oli todella kova ja siitä läpi pääeminen oli työn ja tuskan takana, kirjaimellisesti. Parhaansa tytöt antoivat mutta valitettavasti se ei tällä kertaa riittänyt ja SIF voitti ottelun tuloksella 7-3 ja lopulta myös koko B-loppusarjan eli huonolle joukkueelle ei missään nimessä hävitty.

DT05 sai pronssipeliin vastaansa jo kerran jyrätyn Riihimäen Cocksin. Valitettavasti tytöt eivät saaneet kerättyä itseään tapeeksi kirvelevän PIF tappion jälkeen ja peli ei vain enää sujunut samalla tavalla kuin aikaisemmin. Väsymys painoi ja aurinkokin porotti taas pilvettömällä taivaalla, kaikki tämä vaikutti ja huomattavasti pirteämpi Cocks selvästi halusi mitaleita enemmän ja vei ottelun nimiinsä selvästi 14-8. Neljäs sija, sama kuin viime vuonna. Kirvelee vieläkin tyttöjen puolesta….

Kaiken kaikkiaan turnaus kuitenkin meni hienosti kuten koko kausi, valmennus on tyytyväinen kehitykseen joka lupaa hyvää jatkossa.

Vuoden aikana on opittu käsipallosta paljon, varsinkin puolustus on parantunut huimasti. Tytöt ovat kasvaneet vuodessa paljon ja turnausmatkoilla heidän kanssaan on edelleen mukava käydä. Valmennuksen ja joukkueenjohdon ei tarvitse murehtia ja huolehtia liikaa vaan fiksut tytöt tekevät kuten pyydetään ja heihin voi luottaa että mitä on sovittu niin se myös pitää.

Siuntio Cup perinteisesti päättää käsipallokauden joten tahdon tässä yhteydessä kiittää vanhempia jotka ovat osallistuneet ottelujärjestelyihin toimitsijoina ja buffan kautta sekä kuljettajina vieraspeleihin ja turnauksiin. Iso kiitos myös valmennukselle eli Ramille, Kimille ja Nickelle sekä huoltaja Erikalle. Ilman teitä ei myöskään olisi joukkuetta.

Hyvää kesää!

Miikka
jojo


   
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat