Tammikuu alkaa maaotteluilla
Julkaistu: 03.01.2018 00.00

Tammikuu alkaa maaotteluilla

Miesten MM-karsintaottelu

Suomi-Slovakia 4.1.2018 klo 18:30 Energia Areena, Vantaa

Miesten maajoukkue avaa tammikuun MM-karsintojen tiukan rupeaman torstaina kotiottelulla Slovakiaa vastaan.

Slovakia on kuten mikä tahansa muukin kova joukkue

Joukkue kokoontui Kisakallion urheiluopistolle uudenvuodenpäivänä ja valmistautuminen on täydessä vauhdissa.

– Maanantaina vedimme ihan hyvät aamutreenit. Pelaajat olivat keskittyneitä ja tekivät niitä asioita, joista sovittiin. Valmistaudumme nyt vähän kevyemmin kuin edellisissä otteluissa ja tähdätään nimenomaan tulokseen, päävalmentaja Kaj Kekki painottaa.

– Viimeksi Venäjää vastaan pelasimme puoli tuntia hyvää peliä, vähän rutiinin puute vain näkyi. Mitään uutta ei ole nyt peliin tiedossa, pyrimme vahvistamaan niitä asioita, joihin olemme tähän saakkakin keskittyneet.

Pelaajatilanne Suomella on suhteellisen hyvä. Vakiokasvoista vain Theo Westerlund ja Miro Koljonen ovat loukkaantumisten takia poissa. Muuten joukkue on hyvässä iskussa ja Kekin mukaan näin pitää ollakin, mikäli torstaina halutaan tulosta.

– Slovakia on kuten mikä tahansa muukin kova joukkue, hyvä pelaaja löytyy joka pelipaikalle. Slovakiaa on toki käyty läpi, mutta pelaajien kanssa vastustajaan keskitytään vasta ottelua edeltävänä päivänä.

– Jos meillä on hyvä päivämme ja maalinteko sujuu vielä vähän yläkanttiin, uskon että pystymme haastamaan Slovakian tosissamme.

Liput ennakkoon 5 € halvemmalla kuin ovelta ostettuna.

Seuran uusimmat