Dicken - ÅIFK   28 - 15

Pirkkolan Palloiluhalli

B-pojilla vaikea lauantaipäivä Pirkkolassa

Dicken-ÅIFK 28-15 (14-8)

ÅIFK:n B-pojat kävivät vierailulla Pirkkolan palloihallissa Dicken BP vieraana. Ottelun ensimmäisen 10 minuutin jälkeen Dicken karkasi jo pienelle karkumatkalle takoen tasaiseen tahtiin maaleja läpi IFK:n haavoittuvan puolustuksen. Kun samaan aikaan pallo poltteli turkulaisten käsissä, jäi oma hyökkäyspelaaminen vajavaiseksi.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla Åbo:n B-pojat rakentelivat hyviä maalipaikkoja, mutta viime hetken pallon pudottaminen tai huonot heittoratkaisut tekivät maalinteon vaikeaksi. Sisäänjuoksujen ajaminen sai Dickenin puolustuksen tekemään isojakin laskuvirheitä, joita Vidar Lepola käytti ennakkoluulottomasti hyväkseen. Loppua kohti hyökkääminen meni hätäilyksi ja maalinteko vaikeutui. Samaan aikaan omassa puolustuspäässä Dickenin heittäjät pääsivät turhan vapaille heittopaikoille ilman todellista kontaktia. Puoliaikatulos Dickenille 14-8.

Toinen puoliaika oli kuin kopio ensimmäisestä. Åbon pallollista peliä varjostivat järkyttävä määrä teknisiä virheitä ja hieman turhan hätäiset heittoratkaisut. Puolustuspäässä oli vaikeuksia pysyä Dickenin vikkelien poikien perässä, joista kertovat 4 ulosajoa. Ottelun lopulla päästiin kierrättämään koko rinkiä ja onnistumisia löytyi täten myös penkin puolelta. Läpi ottelun hyvää taisteluasennetta näytti Niko Heinonen, joka taisteli jokaisesta pallosta ja yritti omalla esimerkillään herätellä muutakin joukkuetta.

"Oli aika tuskainen matsi. Pallot poltteli ja puolustuksessa jätettiin liian isoja välejä. Oli vähän fokus poissa jotenkin, kun pallot poltteli eikä puolustuksessakaan pysytty ihan omien tehtävien tasalla. Vaikuttaa tietysti, kun jätkiä on pois rivistä ja ensi viikolla taas yksi vähemmän, kun Vidarin peukalo leikataan. Onneksi on iso rinki, mulla riittää silti aina jätkiä kokoonpano täyteen. Jätkät tulee sieltä kevääksi kuntoon hiljalleen... Etiäppäin!",
pohti joukkueen valmentaja Aku Kuusisto matsin jälkeen.

Osa B-pojista oli perjantai-iltana A-poikien kanssa Samppalinnassa, lauantaina reissattiin BP matsi Pirkkolaan ja viisi jätkää lähti sunnuntaina vielä uudelleen AP-otteluun Pirkkolaan. Melkoinen viikonloppu B-pojilla, tsemiä jatkoon!

ÅIFK – Vidar Lepola 4,, Cajus Maskula 2, Emil Långstedt 2, Paavo Kaartinen 2, Niko Heinonen 1, Kalle Helminen 1, Mikael Talka 1, Saska Soini 1, Benjamin Fellman 1
Dicken – Benjamin Kanerva 5, Anton Karsten 4, Alex Mäkinen 3, Ian Persson 3, Daniel Fahlström 3, Jens Stockmann 2, Casimir Von Knorring 2, Santeri Hakkarainen 2, Henrik Nyman 2, Jens Panelivs 2

14 - 814 - 7
2'MaaliHeinonen Niko
3'MaaliFellman Benjamin
5'MaaliLepola Vidar
12'MaaliLepola Vidar
13'VaroitusFellman Benjamin
16'MaaliMaskula Cajus
18'MaaliMaskula Cajus
20'MaaliLångstedt Emil
22'MaaliLepola Vidar
26'MaaliLepola Vidar
28'UlosajoLepola Vidar
29'MaaliFellman Benjamin
29'UlosajoFellman Benjamin
30'MaaliKaartinen Paavo
34'MaaliLångstedt Emil
35'UlosajoHelminen Kalle
39'MaaliKaartinen Paavo
42'UlosajoHelminen Kalle
42'UlosajoMaskula Cajus
44'MaaliSoini Saska
47'MaaliHelminen Kalle