Esittely
Ottelutilastot
ÅIFK - GrIFK
2018-2019 - Pojat B - B-Pojat Kilpasarja
Klo 16:30 Samppalinnan palloiluhalli
13
Tam

B-pojat kohtasivat sarjakärki Granin Samppalinnassa


B-poikien viikko päättyi myöhään sunnuntai-iltapäivänä kovaan matsiin sarjaa johtavaa Grankulla IFK:ta vastaan. Molemmat joukkueet olivat kärsineet tappion lauantain ottelussaan, Åbo KyIF:lle ja Grani BK-46:lle. Pienemmällä ringillä sunnuntain kotipeliin lähteneet turkulaiset olivat onnistuneet nollaamaan lauantain karvaan tappion mielestään ja jo ennen alkulämmittelyä huomattavissa oli kokonaan erilainen tunnelma kuin lauantaina, jolloin voiton mahdollisuudet olivat suuremmat. Ilman turhia paineita lähtenyt Åbo-joukkue näyttikin kentällä uudenlaisen ilmeen ja vaikka Grani otti heti alkuun turvallisen johtoaseman, ei sen annettu lannistaa peliä. Granin vastahyökkäyspeli oli kuitenkin todella nopeaa ja valkopaidat rokottivatkin ensimmäisessä erässä jokaisesta pallonmenetyksestä. Lisäksi puolustuspään 1v1 tilanteissa turkulaiset jäivät usein auttamatta kakkoseksi. Ensimmäisen erän loppua kohden tekniset virheet Åbon hyökkäyspäässä vähenivät ja myös turkulaiset pääsivät peliin mukaan. Erätauolle lähdettiin runsasmaalisessa tilanteessa 10-21.

Toiselle erälle lähdettiin Åbon leiristä vain yhdellä tavoitteella: voittaa toinen erä. Granin peli alkoi heti erän alussa takkuilla. Aktiivinen 6-0 puuolustus ajoi granilaiset huonoille heittopaikoille joista maalissa pelannut Oliver Kallionpää noukki varmasti. Hyökkäyspäässä Åbolaiset saivat peliinsä lisää vauhtia ja viimeistelivät kerta toisensa jälkeen hyvistä heittopaikoista. Granin hyökkäys nojasi toisessa erässä pakeilla pelanneisiin Daniel Timmermaniin ja Alexander Qvistiin, jotka haastoivat itsensä kerta toisensa Åbon puolustuksen läpi. Vartin pelin jälkeen Grani rauhoitti tilannetta aikalisällä, mutta ei saanut enää peliään samannäköiseksi kuin ensimmäisessä erässä. Viimeisen kymmenen minuutin aikana Grani onnistui maalinteossa enää kolmesti pressun ja tolppien paukkuessa oikealta ja vasemmalta. Lopputulos 24-35, mutta toisen erän lukemat tasan 14-14.

"Jos ennen eilistä peliä oli aistittavissa jonkin näköistä ylilatautumista tai jännittyneisyyttä, niin tänään oli rento ja hyväntuulinen porukka pukukopissa. Se näkyi myös pelitilanteissa ja jokainen pelaaja näytti ja käytti kentällä omia vahvuuksiaan. Isolukuisesta tappiosta huolimatta voidaan joukkueena olla tyytyväisiä siitä, että näytimme itsellemme ja kannattajajoukoille millaista käsipalloa osaamme pelata. Erityisesti toisesta puoliajasta, joka päättyi 14-14, voidaan ottaa paljon positiivista mukaan tuleviin harjoituksiin ja peleihin." totesi ottelusta valmentaja Christoffer Nyström.

Onnistuneen pelin pelannut Robin Keto maalasi yhdeksän kertaa niin onnistuneilla takaheitoilla kuin taidokkailla läpiajoilla. Myös laituri Ivar Lehvonen pelasi hyvän matsin tehdessään neljä maalia Granin verkkoon. Granissa lippua piti korkealla kymmenen maalia viimeistellyt Daniel Timmerman.

Åbon väreissä B-poikien käsipalloa pelataan seuraavan kerran vasta 2. päivä helmikuuta kun turkulaiset matkaavat Siuntioon ottamaan mittaa sarjassa tällä hetkellä kolmantena olevasta SIF:stä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
24 - 35
(10 - 21) (14 - 14)
GrIFK
2' Maali Kaartinen Paavo

4' Maali Höyssä Lauri

5' Maali Keto Robin

8' Varoitus Maskula Cajus

10' Maali Talka Mikael

11' Maali Maskula Cajus

11' Varoitus Talka Mikael

12' Maali Lehvonen Ivar

15' Maali Keto Robin

17' Maali Keto Robin

20' Maali Talka Mikael

22' Maali Keto Robin

22' Varoitus Keto Robin

26' Maali Keto Robin

26' Ulosajo Maskula Cajus

28' Ulosajo Lehvonen Ivar

31' Maali Talka Mikael

31' Maali Keto Robin

32' Maali Talka Mikael

34' Maali Kaartinen Paavo

35' Maali Kaartinen Paavo

36' Maali Maskula Cajus

37' Maali Lehvonen Ivar

39' Maali Lehvonen Ivar

40' Maali Keto Robin

41' Maali Lehvonen Ivar

45' Maali Maskula Cajus

46' Ulosajo Ahlqvist Noak

47' Maali Keto Robin

48' Maali Keto Robin
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Elokuu   »
Kategoriat