ÅIFK 03 - SIF

Samppalinna

​CT03 jatkaa voittokulkuaan

CT03 ÅIFK - SIF 22-16 (14-5)

CT03 jatkaa voittokulkuaan. Sunnuntaina kaatui kotona SIF. Peli alkoi hyvin Åbon heilutellessa tahtipuikkoa ja puoliajalla mentiin Åbo johdossa 14-5. Toinen puoliaika olikin harhasyöttöjen ja ohiheittojen aika. Terese maalissa teki sen mitä pystyi ja Åbon ollessa vajaamiehitettynä piti hän maalinsa sillä aikaa puhtaana, heittoja tuli kuudesta metristä sekä oikealta että vasemmalta , mutta hyvin sijoittuneena hän poimi ne yksitellen. Siuntion kiri ei kantanut loppuun asti, mutta vastustaja vei toisen erän nimiinsä 8-11. Myös Essi ja Katsu onnistuivat maalinteossa hyvin. Ensi viikonloppuna onkin paikalliskamppailun vuoro, kun tytöt kohtaavat Piffenin Paraisilla.

CF03 fortsätter på sin vinststig. På söndagen föll SIF i hemmahallen i Åbo. Matchen började bra för åboflickorna som höll i taktpinnen och ledde med 14–5 vid halveleke. I andra halvleken blev det flertalet felpassningar och förbikast. Terese gjorde det hon kunde i målet och när flickorna var en mindre höll hon sitt mål rent. Kast från sex meter kom till höger och vänster, men med en bra placering plockade hon en boll efter den andra. Sjundeås ryck bar inte riktigt till slutet, men de tog med sig andra halvleken 8–11. Både Katsu o Essi lyckades väl med målgörande. Nästa veckoslut är det derbydags, då flickorna möter PIF i Pargas.

Domare (Erotuomarit): Eddie Lundin, Stefan Blomqvist