Pojat B, B-Pojat Kilpasarja

HIFK - ÅIFK   30 - 33

Helsingin Urheilutalo

Åbolaiset voittoon HIFK:stä

Lauantai aamupäivänä Helsinkiin matkanneet B-pojat olivat viime kohtaamisessa kärsitystä tappiosta suivaantuneena valmiita kohtaamaan helsinkiläiset. Tähän mennessä otteluvoitot olivat tasan 1-1 ja muuten käytännössä panoksettomia pelejä pelaavien joukkueiden tärkein tavoite varmasti olikin tämän keskinäisen kamppailun voittaminen. Ja ottelusta tuli sen mukainen.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun jokseenkin tunnustellen. Ensimmäisen kerran maalinteossa onnistuttiin vasta kolmannella minuutilla kotijoukkueen toimesta. Tämän jälkeen HIFK siirtyikin nopeasti 3-0 johtoon. Åbon aikalisän jälkeen puntit tasoittuivat ja myös vierasjoukkue sai pallonsa upotettua verkkoon. Aina 20. minuutille saakka joukkueet olivatkin erottamattomia, mutta viimeinen kymppi oli taas kotijoukkueen maali-iloittelua. Åbon teknisten virheiden takia erätauolle siirryttiin HIFK:n 19-14 johdossa,

Toiselle puoliajalle palasi kuitenkin vain yksi IFK. Åbon oikea laita Eetu Pihlaja tekee Åbon toisen erän viidennen maalin ja tasoittaa lukemat 19-19 kun peliä on pelattu vasta 2.30. Pienen suvantovaiheen ansiosta peli pysyi jälleen tasaisena, HIFK:n asettaessa kentän isoimman kaverin eli Viktor Grönmarkin viivalle. Tämän viivapelaaminen oli ainoa syy miksi HIFK, roikkui vielä pelissä mukana, Åbon maalissa kuitenkin Felix Nordqvist alkoi napsimaan tärkeitä torjuntoja ja viimeisen kymmenen minuutin aikana Åbon verkko heilahti vain yhden kerran. Lauri Höyssä viimeistelee loppulukemiksi 30-33.

"Pelattiin loppuun asti täysillä. Olitiin viidellä maalilla häviöllä puoliajalla mutta heti toisen puoliajan alkumiinuuteilla otettiin heidät kiinni tilanteeseen 19-19. Paljon paikkoja oli mikä on hyvää asia. Myös laidat onnistuivat hyvällä prosentilla ja maalivahtipeli hyvää toisella puoliajalla. Tosi tärkeää voitto!" valmentaja Niclas Nordqvist summaa.

Lisää B-poikien käsipalloa luvassa jo ensi tiistaina kun Cocks saapuu ottamaan mittaa turkulaisista Samppalinnaan klo 19.15

HIFK

30 - 33

19 - 1411 - 19
4'VaroitusKarttunen Jonne
6'MaaliNorström Rasmus
7'MaaliNorström Rasmus
8'MaaliTalka Mikael
8'MaaliNorström Rasmus
9'MaaliTalka Mikael
9'UlosajoHöyssä Lauri
10'MaaliAhlqvist Noak
11'MaaliKarttunen Jonne
13'OhiheittoKarttunen Jonne
14'MaaliHöyssä Lauri
16'MaaliNorström Rasmus
17'MaaliTalka Mikael
19'MaaliKeto Robin
20'MaaliKeto Robin
22'MaaliKarttunen Jonne
23'MaaliTalka Mikael
25'MaaliPihlaja Eetu
26'MaaliTalka Mikael
26'MaaliKarttunen Jonne
27'MaaliTalka Mikael
28'MaaliPihlaja Eetu
34'MaaliKarttunen Jonne
35'MaaliNorström Rasmus
36'MaaliNorström Rasmus
37'UlosajoKeto Robin
39'MaaliPihlaja Eetu
40'MaaliKarttunen Jonne
42'MaaliKarttunen Jonne
42'MaaliPihlaja Eetu
43'MaaliNorström Rasmus
44'MaaliNorström Rasmus
45'MaaliNorström Rasmus
46'MaaliNorström Rasmus
46'UlosajoHöyssä Lauri
47'MaaliKarttunen Jonne
48'MaaliTalka Mikael
49'MaaliHöyssä Lauri