Esittely
Ottelutilastot
ÅIFK - SIF
2018-2019 - Pojat A - AP SM-sarja
Klo 12:30 Samppalinnan palloiluhalli
3
Mar

Ennakkoinfo


APSM

ÅIFK - SIF

La 3.11 klo. 12.30

https://finnhandball.torneopal.fi/taso/ottelu.php?otteluid=466526

Maalipaikkojen tuhlailu kostautui IFK:n A-pojille lauantaina


ÅIFK-SIF 19-24 (8-10)

ÅIFK:n A-pojat kohtasivat lauantaiaamun ottelussa Sjundeå IF:n. ÅIFK aloitti otteluun vahvasti, mutta lopulta hyökkäyspään tuhlailu koitui turkulaisten kohtaloksi ja pisteet karkasivat Siuntioon lukemin 19-24.

ÅIFK aloitti ottelun vahvasti puolustaen ja Siuntio hakkasi lähes toivottomana päätään turkulaisten puolustusmuuriin. Kymmenessä minuutissa IFK otti 5-1 johdon ja vain Thomas Lostedtin huippuotteet Siuntion maalilla pitivät alussa Åbon maalimäärät alle kymmenessä. Hiljalleen maalinteon vaikeus alkoi heijastua hyökkäyspään jäätymiseen, kun edes seitsemästä metristä pallo ei löytänyt Siuntion maaliin. Vielä 20 minuutin kohdalla IFK johti lukemin 6-2 erinomaisen puolustuksensa ja Samuel Edbergin maalivahtipelin ansiosta. Erän viimeisen kympin siuntiolaiset veivät kontrapelillään 8-2 ja puoliajalle lähdettiin pohtimaan maalintekoa lukemissa 8-10.


Toiselle puoliajalle tuli jälleen latautunut IFK, joka kampesi seitsemässä minuutissa 13-12 johtoasemaan puolinopeilla hyökkäyksillään. Viimeinen kaksikymppinen oli taas taistelua turkulaispojille joukkueen kärsiessä viisi jäähyä (10 jäähyminuuttia) ja kaksi tuhlattua 7 metristä. Ottelun aikana joukkue tuhlaili viisi seitsemänmetristä ja vasta kuudennesta Saska Soini painoi vuorollaan pallon voimalla verkkoihin. IFK:n jäähyillessä maalaiset ottivat viiden maalin johdon lukemiin 17-22 kahdeksan minuuttia ennen loppua. Loppuhetkillä IFK yritti päästä peliin mukaan vielä ilman maalivahtia ja nostamalla puolustustaan, mutta kaukoheitot ja kontrat pysähtyivät vuorollaan maalipuihin ja maalivahdin raajoihin. Lopputulos tuhlailun jälkeen lukemin 19-24 Siuntiolle.

IFK:sta pelipäällä oli vasta 15-vuotias vasenkätinen Jonne Karttunen, joka maalasi kuudesti oikealta pakilta. Vasta B-juniori-ikäinen Karttunen osoitti ennakkoluulottomia otteita paiskoen palloa maaliin niin kaukaa kymmenestä, kuin läpiajojen päätteeksi. Kalle Kankaanpää johti IFK:n puolustusta jälleen erinomaisesti. Siuntiolaisten sankariksi kruunataan huippupelin pelannut maalivahti Lostedt.


Vasta 15-vuotias Jonne Karttunen (2002) paiskoi ottelussa 6 maalia

"Harmittaa poikien puolesta, koska oltaisiin ansaittu enemmän. Päästiin yhtä kymmenminuuttista lukuun ottamatta hienosti mestoille ja kontrattiin yli kentän, mutta maalinteko oli turhan vaikeaa. Puolustettiin todella tiiviisti ja Siuntio ei oikeastaan päässyt paikoille. Toinen päivän teema, eli laadukkaampi tekeminen heittopaikoissa ja haastojen jälkeen ei toteutunut. Vauhdikas ja tasapainoinen peli meiltä, josta oltaisiin ansaittu voitto. Jonnelta tämä oli erinomainen peli. Jatketaan hommia!",
sanoi A-poikien päävalmentaja Aku Kuusisto ottelun jälkeen.

A-pojat jatkavat pelejään jo huomenna, kun joukkue suuntaa Riihimäelle Akkupoikien riveissä Cocksin akatemiajoukkueen vieraaksi. A-poikien pelit jatkuvat 5.-18.11. jahka Grankulla IFK:n organisaatio saa otteluasettelunsa viimein valmiiksi.

Tilastot

ÅIFK – Jonne Karttunen 6, Isak Lehvonen 3, Mikael Manderoos 2, Kalle Kankaanpää 2, Santeri Maijala 2, Mikael Pesonen 1, Benjamin Fellman 1, Saska Soini 1, Emil Långstedt 1.
SIF – Edvin Voutilainen 8, Fredrik Karlsson 7, Emil Wikström 5, Joonas Ahola 2, Max Westerlund 2, Robin Järvinen 1.

Varoitukset: ÅIFK – 4: Manderoos, Karttunen, Maijala, JA. A. Kuusisto. SIF – 3.
Ulosajot: ÅIFK – 6: Lehvonen x2, Manderoos, Fellman, Kankaanpää, JC. T. Lain. SIF – 2.

Yleisö: 35.
Ottelupöytäkirja.

Ottelukuvat: Ari Soini

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
19 - 24
(8 - 10) (11 - 14)
SIF
3' Maali Karttunen Jonne

5' Varoitus Manderoos Mikael

7' Maali Karttunen Jonne

8' Ohiheitto Manderoos Mikael

9' Maali Långstedt Emil

10' Maali Manderoos Mikael

10' Maali Maijala Santeri

17' Maali Karttunen Jonne

21' Maali Karttunen Jonne

21' Varoitus Lehvonen Isak

24' Ohiheitto Maijala Santeri

25' Varoitus Maijala Santeri

25' Varoitus Karttunen Jonne

28' Maali Lehvonen Isak

31' Maali Kankaanpää Kalle

32' Maali Maijala Santeri

33' Maali Lehvonen Isak

36' Maali Lehvonen Isak

37' Maali Manderoos Mikael

38' Ulosajo Manderoos Mikael

39' Ulosajo Kankaanpää Kalle

40' Ohiheitto Karttunen Jonne

41' Maali Karttunen Jonne

42' Ohiheitto Maijala Santeri

44' Ulosajo Lehvonen Isak

45' Maali Fellman Benjamin

45' Ulosajo Fellman Benjamin

46' Maali Soini Saska

50' Maali Pesonen Mikael

53' Maali Kankaanpää Kalle

56' Maali Karttunen Jonne
Lisää uutisia
Käsipallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat