Pojat D, D-pojat 05 kilpasarja

ÅIFK P05 - GrIFK

Kupittaan palloiluhalli 2

D-pojille voitto ja tappio Kupittaalla

Kupittaan uusi palloiluhalli vihittiin näyttävästi käsipallon käyttöön kahdella vauhdikkaalla D-poikien ottelulla GrIFK:ta vastaan. D06 kilpasarjassa pisteet jäivät Turkuun maalein 20-15 (12-7). Tasaisten alkuminuuttien jälkeen kotijoukkue sai puoliajalle mentäessä revittyä viiden maalin kaulan joka kesti loppuun asti ilman. D05 ottelussa GrIFK oli jo toisen kerran kaudella yhden maalin parempi 18-19 (7-13). Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen taistelutahto jäi pukukoppiin ja ennakkosuosikki Grani meni heti ottelun alussa neljän maalin johtoon. Erän toinen puolisko eteni tasaisesti ja tauolla eroa oli kuusi maalia. Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut kotijoukkue joka maali kerrallaan taisteli itsensä lopussa maalin päähän ja sai vielä viimeisessä hyökkäyksessä mahdollisuuden tasoitukseen seitsemällä kenttäpelaajalla. Vastustajan maalivahti torjui kuitenkin hienosti taistelleen ÅIFK:n viimeisen ratkaisun ja sarjakakkonen Grani vei jo kauden toisen thrillerin nimiinsä.

Molemmat D-poikien joukkueet ovat nyt ohittaneet SM-kilpasarjan otteluissa kauden puolivälin. D06 on sarjassaan kolmantena ja D05 omassa ikäluokassaan neljäntenä.