Pojat D, D-pojat 05 kilpasarja

ÅIFK P05 - HIFK

Peltola

D05 pojat voittoon maalirikkaassa ottelussa

D05 pojat saivat revanssinsa ja voittivat Hifk:n SM-sarjan kotiottelussa. Viime viikon Atlas Cupin finaalin maalin tappio oli unohdettu ja pojat lähtivät kovalla asenteella heti ottelun alusta metsästämään sarjapisteitä. ÅIFK kävi ottelun ensimmäisen erän puolivälin jälkeen jo 7 maalin johdossa kunnes Hifkiläiset saivat rivinsä järjestykseen. Tauolle mentiin lukemissa 17-12. Toisella puoliajalla vastustaja ei päästetty neljää maalia lähemmäs ja ottelu pysyi hyvin kotijoukkueen hallussa. Molemmilta joukkueilta tuntui edelliseltä viikolta unohtunut puolustaminen kokonaan ja ottelussa tehtailtiin 40 minuutin aikana yhteensä jopa 61 maalia. Ottelu päättyi Åbon voittoon hyvän hyökkäys- ja maalivahtipelin ansiosta 35-26.