ÅIFK - GrIFK  26 - 25

Samppalinnan palloiluhalli

A-pojat kauden avausvoittoon

ÅIFK-GrIFK 26-25 (18-12)

A-pojat ottivat kauden avauspisteensä voittamalla GrIFK:n kotona niukasti 26-25. Ensimmäinen puoliaika oli ÅIFK:n näytöstä kun loistava puolustuspelaaminen johti GrIFK:n useisiin pallonmenetyksiin joista ÅIFK rankaisi vastahyökkäyksillä hyvällä prosentilla. Hyökkäyspelissä riitti aikaisempiin peleihin nähden enemmän kärsivällisyyttä ja tauolle mentiin tilanteessa 18-12. Toisen puoliajan alussa johto kuitenkin suli nopeasti lähes kokonaan Granin tultua tauolta otteluun uudelleen latautuneena. Åbon hyökkäyspeli takelteli ja Grani puolestaan pääsi kontraamaan helppoja maaleja. Åbo sai ottelun lopussa kovan puolustuspelinsä siivittämänä taisteltua tarvittavat maalit hyökkäyspäässä ja lopputulos kirjattiin Åbon hyväksi 26-25.