Siuntion palloiluhalli

B-pojat kävivät ryöstöretkellä Siuntiossa

SIF-ÅIFK 16-21 (9-8)

ÅIFK:n B-pojat matkasivat lauantaina maaseutumatkalle Siuntioon. Siuntiolaiset olivat kauden avauspelissä hakeneet pisteet Samppalinnasta, joten tälle matkalle lähdettiin revanssihengessä. Tällä kertaa landelta ryöstettiin 2 pistettä, jotka piristivät kotimatkaa mukavasti.

Pelin alku Siuntion vanhassa hallissa oli ÅIFK:lle vaikea. Hyökkäyspäässä pallo poltteli vuorotellen kunkin käsissä liiaksi ja alussa turhan moni hyökkäys päättyikin heikkoon heittoratkaisuun tai pallonmenetykseen jo ennen sitä. Alkuminuuteilla ÅIFK:n korkea puolustus yllätti ainoastaan päivän tuomarikaksikon, jotka liputtivat keltaista kolmesti turkulaisille jo ensimmäisessä 7:ssä minuutissa, jonka aikana Siuntio myös otti 5-2 johdon. Kymmenen pelatun minuutin jälkeen ÅIFK lisäsi hieman kierroksia, samalla tuomareidenkin linjan kääntyessä. Seuraavaksi oli siuntiolaisten vuoro kärsiä kolmeen minuuttiin 2 keltaista ja yksi jäähy, jonka aikana ÅIFK kiri 15 minuutin kohdalla pelin tasoihin 5-5. Ensimmäisen puoliajan lopun Turun pojat puolustivat hyvin korkealta turhauttaen siuntiolaisia, mutta virheiden sävyttämä hyökkäys esti pelin kääntymisen. Puoliaka Siuntion johdossa 9-8.

Toiselle puoliajalle asteli herännyt IFK ja ensimmäinen kymppi meni mustapaidoille 8-3. Pojat pitivät hyökkäyksessä pallosta paremmin huolta ja pilkkoivat hyvin Siuntion puolustusta oikealta ja vasemmalta. Kun samalla siuntiolaiset hakkasivat päätään mustaan puolustusmuuriin oli tilanne kääntynyt neljän maalin turkulaisjohdoksi (12-18, 35 min). Viimeisellä vartilla SIF käväisi kertalleen kolmen maalin päässä turkulaishyökkäyksen hieman tuhlaillessa, mutta tiivis joukkuepuolustus auttoi säilyttämään riittävän kaulan siuntiolaisiin. Loppulukemiksi kirjattiin lopulta 5 maalin voitto (16-21) Siuntion turhautuessa tuomareiden ja toistensa tekemisiin.

Tänään turkulaispuolella onnistumiset tapahtuivat pääosin omalla kenttäpuoliskolla. Leevi Riihelä heilutti puolustuksessa tahtipuikkoa hyvällä liikkumisella ja painimisella. Vasenkätinen heittokone Jonne Karttunen onnistui hyökkäyspään lisäksi vahvasti myös puolustuksessa, mikä ei vasurille ole itsestäänselvyys. Hyökkäyspäässä Emil Långstedt ja Benjamin Fellman takoivat alkukaudelle tuttuun tapaan tärkeitä maaleja.
SIF:stä taitava vasenkätinen Kalle Danielsson aiheutti niin paljon harmaita hiuksia turkulaisvalmennukselle, että Tumpillakin havaittiin orastavaa hiustenkasvua ottelun alkuminuuteilla.

"Ottelu oli vaikea, ei ehkä oltu täysin hereillä. Palloa heiteltiin alussa yli rajoista ja sitten maalivahtia päin. Heittokone Jonne (Karttunen) näytti vasureiden sittenkin osaavan puolustaa! Muuten puolustus ja Eero (Virtanen) siellä takana olivat tänäänkin rautaa. Usko ei missään vaiheessa loppunut ja tärkeät revanssipisteet ryöstettiin kotiin!",
kertoi joukkueen päävalmentaja Aku Kuusisto kotimatkalta.

B-poikien viimeinen peli ennen joulutakoa pelataan Kauniaisten luolassa 16.12. Tuolloin lähdetään haastamaan puhtaalla pelillä sarjakärjessä porskuttavia kauniaslaisia. Treeni jatkuu!

ÅIFK – Emill Långstedt 6, Jonne Karttunen 3, Benjamin Fellman 3, Filip Jansen 2, Paavo Kaartinen 2, Leevi Riihelä 2, Mikael Pesonen 1, Mikael Talka 1, Saska Soini 1
SIF– Dennis Forsman 5, Erik Wikström 4, Kalle Danielsson 4, Oliver Ludenius 1, Markus Wikström 1, Oscar Andersson 1

Varoitukset: ÅIFK – 3: Riihelä, Karttunen, Soini. SIF – 2.

Ulosajot: ÅIFK – 2: Jansen x2. SIF – 4.

Yleisö: 20.

Ottelupöytäkirja.

SIF

21 - 16

8 - 913 - 7
1'MaaliFellman Benjamin
3'VaroitusSoini Saska
4'MaaliFellman Benjamin
4'VaroitusKarttunen Jonne
7'VaroitusRiihelä Leevi
10'MaaliSoini Saska
12'MaaliJansen Filip
12'Tolppa tai ohiheittoJansen Filip
15'MaaliTalka Mikael
21'MaaliKarttunen Jonne
22'MaaliLångstedt Emil
23'MaaliLångstedt Emil
26'MaaliKarttunen Jonne
29'MaaliLångstedt Emil
29'MaaliJansen Filip
30'MaaliPesonen Mikael
31'MaaliKarttunen Jonne
33'MaaliLångstedt Emil
35'MaaliLångstedt Emil
35'MaaliRiihelä Leevi
39'UlosajoJansen Filip
40'MaaliRiihelä Leevi
42'MaaliKaartinen Paavo
44'MaaliKaartinen Paavo
44'UlosajoJansen Filip
45'Tolppa tai ohiheittoLångstedt Emil
47'MaaliFellman Benjamin
49'MaaliLångstedt Emil