ÅIFK P05 - PIF

Peltola

D05-pojille tappio ensimmäisessä kotiottelussa

ÅIFK – PIF 17-24 (8-13)

ÅIFK:n D05-pojat kärsivät tappion ensimmäisessä kotiottelussaan paikallisvastustaja Piffenille. Odotetun kova vastustaja rankaisi ÅIFK:n hyökkäyspään pallomenetyksistä ja repäisi ensimmäisen erän lopussa viiden maalin kaulan johtaen puoliajalla 8-13. Poissaoloista kärsinyt kotijoukkue ei pystynyt vastamaan Piffenin laajan materiaalin kierrättämiseen toisessa erässä. Puolustuspeliä ei saatu pelin edetessä kuntoon ja varsinkin Piffenin Liam Ranta-Aho seitsemällä maalillaan oli kotijoukkueelle vaikea pideltävä. ÅIFK:ssa tehokkaimmin hyökkäyspäässä häärivät William Malkamäki ja Eemil Laine kumpikin viidellä osumallaan.

Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 29.10. Peltolassa klo 17.45 jolloin vastaan asettuu Dicken Blå Helsingistä.