Maalitykki ja joukkueen kapteeni Andreas Nyström jatkaa ÅIFK:ssa
Julkaistu: 27.04.2018 00.00

Maalitykki ja joukkueen kapteeni Andreas Nyström jatkaa ÅIFK:ssa

Käsipalloseura ÅIFK on solminut jatkosopimuksen turkulaisen käsipalloikonin Andreas Nyströmin kanssa. Andreas aloittaa 13 täyden pääsarjakautensa turkulaisissa joukkueissa. Aikaisemmin ”Andy” on edustanut turkulaisia HC Dennistä ja HC Fenixiä ennen siirtymistään IFK-paitaan. Miehelle on kertynyt jo yli 1300 pääsarjaosumaa ja 7 A-maaottelua.

Päättyneellä liigakaudella Nyström kirjasi itselleen vaatimattomat 92 liigamaalia. Loukkaantumiset häiritsivät miehen alkukautta, mutta kevään viimeisessä ottelussa mies olikin jo kentän kuningas kirjaten tililleen 13 täysosumaa.

”Omalta osalta rikkonainen kausi harmittaa ja muutenkin olisimme tarvinneet kokoonpanoon leveyttä lisää. Toisaalta viime kaudella monet nuoret kaverit ottivat paljon vastuuta. Erityisesti Isak (Lehvonen) ja Santeri (Maijala) ottivat valtavia harppauksia eteenpäin pelaajina. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa!”,
analysoi kapteeni Andreas Nyström päättynyttä liigakautta.

Miehen heittotaito ja monipuolisuus ovat jokaisen joukkueen tiedossa, mutta oman heittovaaransa lisäksi Andy pystyy loistavalla pelinäkemyksellään luomaan paikkoja muillekin pelaajille. Myös puolustuspäässä väkivahva Nyström on joukkueen kulmakiviä: harva pelaaja pystyy Andya 1v1-tilanteessa ohittamaan.

Andreas tuo joukkueeseen kokemusta ja rauhallisuutta aina kentällä ollessaan. Omalla esimerkillään Andy johtaa ÅIFK:n miesten joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Turkulaisen käsipallokoulun oma kasvatti on takuulla tärkeä palanen myös IFK:n miesten ensi kautta.

”Tuntuu hyvältä jatkaa ÅIFK:ssa! Meillä on motivoitunut ja nuori jengi kasassa! Turussa käsipallossa tapahtuu nyt paljon positiivista. Nyt treenataan kovaa ja meille tulee takuulla hyvä kausi!”,
intoili Nyström jatkosopimuksen allekirjoitettuaan ja suuntasi katseet jo kohti tulevaa liigakautta.

ÅIFK:n miehet ovat palanneet harjoituksiin huhtikuun alussa ja luovat nyt erityisesti voimaharjoittelulla pohjaa tulevaan liigakauteen. Kohti kautta 2018-2019!

Lisää pelaajauutisia julkaistaan lähiaikoina IFK:n mediassa.

#MSM #miehet #käsipallo #pelaajauutiset

Seuran uusimmat