ÅIFK Akkupojat - Dicken Island Boys  32 - 18

Samppalinnan palloiluhalli

Akkupojat juoksi Island Boysin yli lauantaina

ÅIFK Akkupojat - Dicken Island Boys 32-19 (16-11)

ÅIFK Akkupojat kohtasi toistamiseen Dicken Island Boysin. Alkukaudesta kärsitty kahden maalin tappio korvattiin nyt korkoineen, kun vahvalla joukkueella peliin päässyt Akkupojat juoksi Dickenin yli selkeästi lukemin 32-19.

Ottelu alkoi tasaisesti Island Boysin sätkiessä ottelussa mukana. Akkupojat piti alusta alkaen tempoa, mutta alkuminuuteilla tekniset virheet sävyttivät turkulaisten pelaamista. Myös lauttasaarelaisten maalilla pelannut turkulaislähtöinen Axel Lindberg esitti vahvoja otteita. Kahdenkymmenen minuutin kohdalla tilanteesta 8-9 Akkupojat nykäisi johdon puoliajalle lukemiin 16-11, kun pelin tempo alkoi painamaan vastustajan pohkeissa.

Toisella puoliajalla Akkupojat jatkoi pelin vyöryttämässä vauhdilla yli kentän venyttäen eron parhaimmillaan jo yhdeksään maaliin. Laajaa rinkiään käyttänyt Akkupojat ei antanut armoa vieraille ja vain Lindberg vastustajan maalilla piti IFK:n maalimäärän alle neljäsäkymmenessä osumassa. Viimeiset kymmenen minuuttia kirjattiin Akkupojille vielä 7-0 ja lopulta koko ottelu selkeästi lukemiin 32-19.

Akkupojista parasta esitti kuin juniorivuosinaan kenttää puhkonut ja seitsemän maalia heittänyt Junttu Rehnberg, joka oli vastustajan puolustajalle lähes mahdoton pysäyttää. Myös Frans Keto pelasi vahvasti heittäen laidaltaan kuusi maalia ja samalla kaksi kauden huonointa lobbia. Akkupoikien maalilla Eero Virtanen ja Benjamin Nordström pelasivat vahvan ottelun tiiviin puolustuksen takana, mutta myös Island Boysien maalivahti Axel Lindberg oli vähintäänkin mies paikallaan.

Akkupojat pelaavat syksyn viimeisen ottelunsa torstaina 20.12. klo 19.30, kun Grankulla IFK yrittää toistamiseen saapua Turkuun.

Ottelukuvat (15.12.2018

ÅIFK Akkupojat – Jonathan Rehnberg 7, Frans Keto 6, Arttu Tamminen 5, Daniel Eriksson 4, Valto Kuusisto 2, Kalle Kankaanpää 2, Mikael Manderoos 2, Toffe Nyström 1, Benjamin Fellman 1, Mikael Pasonen 1, Mikael Lundin 1.
Dicken Island Boys – Daniel Remy 6, Ahti Rogenbaum 3, Henrik Stigzelius 3, Niklas Salmen 2, Andre Koiv 2, Viktor Stigzelius 2, Jani Rapo 1.

Varoitukset: ÅIFK Akkupojat – 2: Tamminen, Nyström. Dicken Island Boys – 2.
Ulosajot: ÅIFK Akkupojat – 0. Dicken Island Boys – 1.

Yleisö: 73.
Ottelupöytäkirja

Ottelukuvat: Ari Soini

32 - 18

Dicken Island Boys
16 - 1116 - 7
25'MaaliKankaanpää Kalle
27'MaaliManderoos Mikael
44'MaaliKankaanpää Kalle
47'MaaliManderoos Mikael
56'MaaliFellman Benjamin
59'MaaliPesonen Mikael