Julkaistu: 20.06.2017 00.00

Joukkue omatoimijaksolla 21.6. alkaen

Joukkueen omatoimijakso (21.6.-6.8.)

Laitilan joukkueleirin päätyttyä joukkue siirtyi omatoimiselle harjoitusjaksolle. Omatoiminen harjoitusjakso kestää elokuun alkuun saakka. Elokuun ensimmäisen viikon harjoitustapahtumat luetaan vielä vapaaehtoisiksi, koska moni saattaa olla reissuillansa, mutta 7.8. alkaen odotamme koko ringin olevan taas koossa. Lidingö Cup pelataan jo syyskuun alussa ja sarjapelit alkavat syyskuun puolessa välissä!

Omatoimijakson ohjelma ja poikakohtaiset painopisteet löytyvät materiaalipankista, kirjautumalla joukkueen "pukukoppiin". Omatoimijakson aikana järjestetään 1 joukkueharjoitus/viikko, jolloin pystyy tulemaan tekemään yhden fysiikkatreenin johdetusti, mutta ennen kaikkea mielekkäästi porukassa. Nämä harjoitusajat löytyvät normaalisti kalenterista ja omatoimijakson ajan harjoitukset luetaan vain positiivisena läsnäolijoille.

Omatoimisen harjoittelujakson aikana jokaiselle pojalle kertyy viikkoon neljä harjoitusta annetun painopistealueensa mukaisesti. Osan harjoituksista pystyy ja saa korvata muulla liikunnalla, ohjelmassa annettujen ohjeiden mukaisesti. Kaikki liikunta ja urheilu merkitään omatoimijakson aikana harjoituspäiväkirjaan, jonne merkitään myös harjoituksen kesto, rasitusaste ja treenifiilis. Harjoituspäiväkirjat kerätään valmennukselle elokuun alussa ja pojat saavat ne kommenttien kera takaisin, kun valmennus on ne läpi tsekannut. Täyttäkää säännöllisesti ja olkaa rehellisiä! Myös harjoituspäiväkirjan pohja löytyy materiaalipankista..

Omatoimijakson (eli myös kesän) aikana tärkeintä on monipuolinen liikkuminen ja urheilu. Omatoimijakson aikana tarkoituksena on vähintään säilyttää oma, kauden aikana saavutettu, hyvä peruskuntotasonsa ja toisaalta jopa kehittyä painopistealueensa mukaisissa puutteissa. Kesä kannattaa tehdä hyvin hommia, jolloin on mukavampi tulla joukkueharjoituksiin mukaan taas elokuussa!

Ensi kausi tulee olemaan mielenkiintoinen. Hyvin ja keskittyneesti harjoittelemalla ja kehittymällä, nykyisellä joukkueella on ensi kaudella mahdollisuus mihin vain, myös tilastollisesti. Tehkää töitä itsenne ja joukkueen eteen! Kysymyksissä rohkeasti yhteyttä Akuun viestillä, soittamalla tai meilitse (0445180299, aku.kuusisto95@gmail.com)

Hyvää kesää ja nähdään elokuussa!

Seuran uusimmat