ÅIFK - Dicken  25 - 26

Samppalinnan palloiluhalli

Onnea Dickenille play-off-paikasta!

ÅIFK-Dicken 25-26 (9-10)

ÅIFK:n taistelu play-off -paikasta koki takaiskun lauantaina, kun Dicken otti niukimmalla mahdollisella erolla pisteet viime hetken maalilla Turussa.

Molemmat joukkeet aloittivat puolustamalla hyvin tiiviisti ja ensimmäinen erä oli maalien osalta niukka näytös. Dicken näytti jo karkaavan hieman erän puolivälissä, mutta ÅIFK kavensi taukolukemiksi 9-10. Toisen erän tasaisessa väännössä ÅIFK pääsi viimeisen 10 minuutin aikana maalin johtoon, mutta ottelun viimeinen minuutti meni Dickenille, kun Joacim Broman tasoitti lukemiksi 25-25 ja Roni Syrjälä teki viimeisen sekunnin maalin vieden Dickenin voittoon ja voiton myötä varmasti play-offeihin.

Valmentaja Aku Kuusisto onnitteli Dickeniä saavutuksesta:

Kundit laittaa aivan kaiken likoon ja onnistumme asioissa, joita sovimme. Olen ylpeä aivan joka jätkästä! Pelissä tapahtuu paljon hyviä asioita ja tietysti myös virheitä, ja aivan lopuksi Dicken sitten voittaa. Lopputulos tuntuu tietysti todella pahalta meille ja pojat olisi ehkä ansainneet tänään enemmänkin. Onnea Dickenille play-off paikasta!

ÅIFK:n mahdollisuudet play-off -paikkaan eivät ole täysin omissa käsissä, mutta vielä on kaksi ottelua jäljellä ja eroa taulukossa edellä olevaan Siuntioon juuri neljä pistettä. Tule Samppalinnaan kannustamaan ÅIFK voittoon ke 6.3. klo 19 kun SIF tulee Turkuun!

ÅIFK – Eero Virtanen, William Sjöholm 4+3, Olli Tamminen 5, William Malkamäki 5, Liam Ranta-aho 4, Cajus Maskula 2, Wilhelm Hammarberg 2.
Dicken – Bogdan Klepa, Thomas Lostedt, Joacim Broman 7, Benny Broman 6, Benjamin Peitsaro 4, Armi Pärt 3, Serhii Dubovyk 3, Arne Berglund 0+2, Roni Syrjälä 1.