Kiitos vanhemmat tuesta!
5.3.2019 12:37 Uutiset / Pääsivusto

Kiitos vanhemmat tuesta!

Pelkästään Varsinais-Suomessa lasten vanhemmat tekevät vapaaehtoistyötä pyyteettömästi lasten harrastuksiensa eteen miljoonia tunteja, lajista riippumatta .

Haluamme muistaa kaikkia vanhempia ja seurojen vapaaehtoistyötä ja kannustaa heitä jatkamaan lapsille elintärkeiden harrastusten tukemista.

Liikunta ja urheilu koskevat tavalla tai toisella lähes kaikkia. Liikunnan lukemattomista positiivisista vaikutuksista, kuten lasten parantuneesta fyysisestä ja henkisestä kunnosta, kaikista terveydellisistä ja kansantaloudellisista vaikutuksista, paremmista oppimisvalmiuksista ja sosiaalisesta hyvinvoinnista on luettavissa hyllymetreittäin tutkimusnäyttöä.

Liikunta ja urheilu tuottavat myös paljon sellaista, joka ei ole mitattavissa. Monet huippu-urheilijat ovat suorituksillaan ilahduttaneet suomalaisia ja rakentaneet kansallista identiteettiämme. Urheilusankarimme kiinnostavat.

Liikunnan ilo, rajojen rikkominen ja itsensä peliin laittaminen ovat useimmille kaiken tekemisen perusta. Haluamme, että lapset ja nuoret urheilevat mahdollisimman paljon tavoitteista riippumatta. Meille jokainen liikkuva lapsi on oman elämänsä urheilusankari!   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Elokuu   »
Kategoriat