Sarjakausi jatkuu
Julkaistu: 17.08.2019 00.00

Sarjakausi jatkuu

Vastaan pelissä asettui KoiPS Vantaalta. Heti pelin alusta tuli selväksi, että KoiPSin pojat olivat hereillä aikaisesta aamukokoontumisesta huolimatta. Pallo liikkui ja ensimmäisen puoliajan Åbo oli altavastaajana. Puoliajalle mentiin 0-3 lukemissa.



Toisella puoliajalla tilanne tasottui siten, että Åbo vyörytti hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. KoiPSin pelaajat pitivät kuitenkin hyvin tilanteen hallinnassa ja saivat aikaan omia hyökkäyksiäkin ja niinhän siinä sitten kävi, että toisenkin puoliajan maaleista vastasi vastustaja. Näin ollen peli päättyi lukemiin 0-5.


Mihinkään suruliputukseen ei kuitenkaan ole aihetta. Täytyy muistaa, että sarjan taso on kova ja näihin koviin peleihin päästää mukaan vain sillä, että pelataan näitä kovia pelejä. Silloin se tarkoittaa automaattisesti sitä, että palloa joudutaan sieltä omasta verkostakin noutamaan. Yleisilme nuorilla miehillä kuitenkin tappiosta huolimatta positiivinen. Jalkapallossa tappio paremmin pelanneelle joukkueelle ei ole mikään maailmanloppu.


Seuran uusimmat