Sarjakausi avattu!
Julkaistu: 10.08.2019 00.00

Peli palattiin Kupittaa 8 kentällä. Aurinko paistoi ja yleisökin oli kentän reunalle saapunut mukavasti. Viihdyttävää peliä nähtiinkin: tilanteita oli molemmissa päädyissä, mutta maalinteon aloitti Åbo. Vilkku vetäsi pitkän pallon, johon Rody juoksi ja tuloksena komea avausmaali.

Seuraava maali tehtiinkin isäntien toimesta. TPS tasoitti ja puoliajalle mentiin 1-1 tuloksessa. Puoliajalla kopissa todettiin, että omaa työntekoa jatketaan ja peli joko voitetaan tai sitten hävitään. Tasan ei pelata.

Kuten ennenkin, toisin kävi. Heti toisen puoliajan alussa Julle keskitti aivan upean vedon, johon Dren sai jalkansa väliin. Tuloksena 2-1 johtomaali.

Johtoasemassa mentiin pelin viimeiselle minuutille, jolloin kauhean hässäkän päätöksenä TPS sai tasoitettua pelin lukemiin 2-2, joka sitten merkattiin lopulta pelin lopputulokseksi.

Näin siis pistetili auki etelälännessä. Ja kuten todettu, suunnitelmat epäonnistuivat tuloksen suhteen: tuli juurikin se tasapeli, jota ei pitänyt tulla. Mutta hieno taistelu ja tulos jälleen kerran. Jälleen iso kiitos 05 pojille Aarnelle, Saulille ja Aaronille! Tästä tulee hyvä syksy!