Pisteet kotiin Nokialta!
Julkaistu: 14.06.2019 00.00

Pelin alusta lähtien pallonhallinta oli selkeästi Åbon pojilla. Pallo liikkui ajoittain jo oikein mallikkaastikin. Vaarallisia tilanteita saatiin luotua vastustajan maalille pelin alusta lähtien. Ensimmäinen maali kuitenkin antoi odottaa itseään lähes puoli tuntia. Maalin sisään laittoi lopulta monen kosketuksen kautta Kalle. Maalihanan auettua Dren jatkoi maalintekoa vielä muutama minuutti ensimmäisen maalin jälkeen. Puoliajalle mentiin lukemissa 0-2.

Toisen puoliajan alku oli sekavaa pelailua. Vastustaja sai muutaman nousun aikaan, Åbon puolustus ja viimeisenä lukkona Otso piti kuitenkin oman maalin puhtaana. Dren teki pelin toisella puoliajalla vielä toisen maalin ja tässä pelin lopputulos sitten olikin, 0-3.

Erityistä ilahtumista jojossa herättää aina näissä peliin liittyvissä jutuissa se, että jokaikinen pelaaja on paikalla kokoontumisessa ajoissa ja vieläpä niin, että kaikilla on oikea pelivarustus mukana. Suorastaan ylpeyttä taas herättää se, että vaikka kentän laidalta tai vastustajan vaihdosta huudellaan, meidän poikien ei tarvitse näihin huutokuoroihin osallistua. Pelataan omaa peliä ja pidetään suut kiinni. Hienoa pojat! Erityinen kiitos tässä kohtaa kuuluu myös 05 ikäluokan pelimiehille ja valmennukselle. Pojat ovat apunamme loppukauden ja tämä on erittäin hyvä asia. Pelit jatkuvat tiistaina kotikentällä FC Interiä vastaan. Toivotaan yläkentälle aurinkoa ja isoa yleisöä!