Harjoitusleirillä Portugalissa Jose Mourinho leirikeskuksessa
Julkaistu: 11.10.2018 00.00

Harjoitusleirillä Portugalissa Jose Mourinho leirikeskuksessa

Portugaliin Jose Mourinho- leirikeskukseen ÅIFK ja PIF YJ joukkueen pojat ja huoltojoukot lähtivät torstaina 4.10. aamuyöstä.
Vähän Hesassa tankkausta ja Lissabonissa laukkujen odottelua ? no, osalla sitten laukut jäivät Helsinkiin ja ensimmäiseksi oli mentävä ostamaan vaatteita!
Ensimmäisen päivän ohjelmaan kuului aamun harjoitus. Huoltohommissa ekana pallojen pumppaus, puitteet olivat kunnossa, aurinko paistoi, loistavan pehmeä nurmi, jota tarvittaessa kasteltiin, ja harjoitusten jälkeen odottivat pyhkeet ja altaat.


Harjoitusten jälkeen Aqualuz Troia Hotel 4* altaille. Osa pelasi vesikoripalloa.

Toisena päivänä olivat pelit PIF/ÅIFK YJ2 - Vitoria Setubal P04/P05 lopputulos 0-5 ja ÅIFK/PIF YJ1-Vitoria Setubal P03 lopputulos 0-7. Ketteriä ja taitavia poikia molemmissa joukkueissa, muutama ikäluokkansa huippu myös mukana peleissä! Ottelun tuomari halusi joukkueen paidan itselleen ja tietysti kapteeni Daniel luovutti paitansa hänelle!
Harjoitusleirillä ollaan, joten illalla vielä uudelleen treeneihin!

Kolmas päivä ja aamulla aikaisin treeneihin, hotelille syömään ja sitten jo lähtö Katamaraanilla Primeira liigan peliin Vitoria FC vs Moreirence. Alla olevissa merikuvissa näkyy delfiinejä. Hiljalleen porukka siirtyi Katamaraanissa sisätiloihin, polttavan kuumaa oli :).



Stadionilla riitti ääntä, olimme fanikatsomon vieressä (siellä tuntuivat kyllä kaikki olevan fanaattisia fanilaisia ja Vitorian kannustuslaulu soi koko ajan).

Neljäs leiripäivä ja aamulla taas aikaisin harjoituksiin. Jalat olivat tässä vaiheessa pojilla jo ihan puhki, taisi olla valmentajien ennakkotaktiikka väsyttää pojat illan turnaukseen. Yksi joukkue koostui valmentajista ja taustajoukoista. Hauskaa oli peleissä ainakin taustajoukoilla ja jälkipeliä käytiin vielä illalispöydässä :).

Voittajajoukkue, palkinnoksi tiedossa kebab-annokset!. Pronssisijalle yltäneet voipuneet valmentajat ja huolto.

Viidentenä leiripäivänä vielä viimeiset harjoitukset ja loppuverryttelyt.

Matkalla lentokentälle kävimme vielä outlet-keskuksessa ja Lissabonin ostoskeskuksessa, siellä sai tuhlata viimeisetkin rahat.

Puitteet Troian niemimaalla Jose Mourinho leirikeskuksessa olivat kyllä kunnossa ja palvelu ystävällistä. Pasi teki loistavan päivätyön, kun sumpli aikataulumuutoksia Pedron ja Joaon kanssa. Kiitos heille, he toteuttivat toiveita joustavasti.

Kuudentena päivänä tiistaina 9.10. saavuimme Helsinkiin rankan lentokoneessa vietetyn yön jälkeen. Takataskussa kuitenkin muistot mukavasta reissusta, kivaa oli ja pojat sekä huoltojoukot saivat tutustua toisiinsa paremmin! Voimme suositella paikkaa, matkanjärjestäjänä oli Saarikoski Sports, Jarkko Paloniemi.

Kuvat Johanna PIF (Rasmuksen äiti), Pia (Simonin äiti), matkan organisoija ja Boss Pasi (Joelin isä) ja Päivi (Rasmuksen äiti)
Teksti Päivi
Matias PIF (Kasperin isä) teki ensimmäisistä päivistä myös loistavan koosteen, näihin linkit:
https://www.youtube.com/channel/UCBgC9cOZ-T7_kaelZC1y2dQ
https://www.youtube.com/channel/UCBgC9cOZ-T7_kaelZC1y2dQ
https://youtu.be/LZe1EUUe42g








Seuran uusimmat