ÅIFK - FC Haka-j  2 - 2

Kisapuisto KHT

P17 Kakkonen FC Haka peli

Tänään ei ollut vaihtopelaajista pulaa ja pelaajia joutui jäämään penkille!
Peli lähti hyvin liikkeelle ja ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntämistä, molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Puolustus pelasi hyvin molemmilla joukkueilla eikä montaakaan vetoa saatu maalia kohti, tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.
Toisella puoliajalla pallo osui meidän pelaajan käteen rankkarialueella ja rankkarihan siitä tuli, tilanne vastustajalle 0-1.
Oma joukkue ei luovuttanut ja tästä lähti armoton takaa-ajo. ÅIFK oli selvästi niskan päällä, vaikka Haka saikin läpiajotilanteen oman kulman jälkitilanteesta. Eerik torjui loistavasti läpiajon. 64 minuutin kohdalla kulmasta Ameerin syötöstä Rasmus puski tasoitusmaaliin. Kaikki taistelivat oman joukkueen hyväksi ja runsaan 10 minuutin kuluttua kulman jälkitilanteesta ja purkupallosta Rasmus iski komean volley maalin. Bulufille keskitettiin hyvin palloja, mutta lisämaaleja ei enää tullut kuin vastustajalle ihan viimeisellä yliajan sekunnilla. Harmi, mutta tästä jää nälkää seuraaviin peleihin! Ottelu päättyi tasalukemiin 2-2, selvää kehitystä näkyvissä, edellinen peli päättyi 4-0 FC Hakalle. Mukana P04 joukkueesta Valtteri, Ameer, Joel ja Viljami, kiitos pojat!

2 - 2

FC Haka-j
(0-0)
47'MaaliSantos Alex
64'MaaliRantanen Rasmus
64'MaalisyöttöRadhi Ameer
76'MaaliRantanen Rasmus
81'MaaliLaaksonen Oiva