ÅIFK ÅIFK - TPK  1 - 4

Yläkenttä KHT

Sarjakausi aloitettu

Ensimmäinen peli B-junnuina, enää ei edestaikaisia vaihtoja, aloituskokoonpano merkitään etukäteen ja pelipöytäkirja livenä! Alussa kipsissä kirjuri ja vähän pelaajatkin, mutta kyllä se siitä!

Valmentajan kommetti; Aloitimme hyvin, mutta TPK sai kaksi pikamaalia irtopallojen jälkeen, vasta-aurinko sokaisi puolustusta. Emme kuitenkaan lamaantuneet vaan jatkoimme rohkeaa pallonhallintaa. Topparit Rasmus ja Simon avasivat hyvin peliä ja Daniel tuki keskikentän pohjalla hyvin. Jakson lopussa saimme muutaman hyvän hyökkäyksen, mutta laukaukset jäivät heikoiksi. Valitettavasti TPK pääsi iskemään 0-3 juuri ennen taukoa.

Toinen jakso oli vielä tasaisempi. Saimme entistä parempia hyökkäyksiä. TPK sai vielä yhden maalin vahvan kuljetuksen jälkeen, mutta sitten Erionin hienolla yksilösuorituksella nousimme peliin mukaan. Harmi ettemme saaneet toista maalia, mutta hallitsimme peliä. Se kertoo, että vaihtopelaajat onnistuivat hyvin. Vielä pitää parantaa otteluiden alun reagointia, mutta kaikkiaan tämä oli oikein hyvä aloitus haastavaksi tiedetyssä sarjassa. Kun teemme kärsivällisesti töitä, saamme myöhemmin myös tuloksia.

Tilastot

1 - 4

TPK
(0-3)
5'MaaliEnlund Peter
6'MaaliEnlund Peter
26'MaaliSuominen Roni
48'MaaliAaltonen Valtteri
51'MaaliCubolli Erion