A-poikien sarjapaikka varmistui kevätkierroksen viimeisessä pelissä!
Julkaistu: 30.06.2018 00.00

Hyvällä asenteella peliin lähteneet keltapaidat pääsivät pelaamaan ensimmäisen jakson vahvaan myötätuuleen ja painoivat pelin väkisin LoPan kenttäpäätyyn. Rohkea prässi pakotti vierasjoukkueen pallonmenetyksiin joista syntyi maalipaikkoja solkenaan. Koko kevään perisyntinä ollut maalipaikkojen tuhlailu jatkui kuitenkin lähes koko jakson kunnes viimeisellä minuutilla Ville sai onnekkaasti ohjattua pallon maaliin hyvän prässin päätteeksi.

Toinen jakso alkoi lupaavasti kun heti jakson alkuun puoliajalla kentälle tullut ja kaiken kaikkiaan upean pelin pelannut Saad pääsi vapaasti puskemaan keskeltä tilanteeksi 2-0. Tässä vaiheessa kaikki näytti todella hyvältä keltapaidoille. Seuraavat kymmenen minuuttia olivat kuitenkin synkkiä kotijoukkueelle sillä LoPa näytti ensimmäistä kertaa ottelussa nousemaan taisteluun voitosta. Ensin lähes puolesta kentästä lähtenyt vapaapotku pomppi onnekkaasti maaliin ja sitten viisi minuuttia sen jälkeen ottelu olikin jo yht’äkkiä tasan kun keskelle vapaaksi unohdettu lohjalaispelaaja pukkasi ottelun komeasti 2-2:een.

Seuraavat kymmenen minuuttia mentiin sekavasti päästä päähän kunnes muutamaa minuuttia ennen vaihdosta kentälle tullut Hersh otti ohjat käsiinsä; komea leikkaus oikealta keskelle ja pallo vasurilla etukulmaan! Tähän maaliin katkesi pitkälti lohjalaisten selkäranka. Helpottavan 4-2 voittomaalin kävi kuljettamassa maalin perukoille hienon pelin pelannut Aleksi Peltonen hänen kierrettyään ensin vastaan rynnänneen LoPa-maalivahdin. Koko joukkueen hienossa taistelussa edellä mainittujen lisäksi puolustussuuntaan vahvimmin esiintyi Axel, keskikentällä Aron ja hyökkäyksessä Yusuf.

Lopun pelailun jälkeen tuomarin helpottava loppuvihellys päästi keltapaidat piinasta sarjapaikan varmistuttua. Totuuden nimissä tähän tilanteeseen oltiin jouduttu omaa tyhmyyttään kahdessa edellisessä pelissä pelaamalla ensin kauden ylivoimaisesti surkeimmassa pelissä tasuri MuSan kanssa sekä päästämällä helppo viime hetken maalia vieraspelissä SalPaa vastaan. Perimmäisenä syynä sarjan loppupuolen kompurointiin oli kuitenkin joukkueen huono treenaaminen, siitä ei päästä mihinkään. Parin viikon loma toivottavasti tekee hyvää koko porukalle.