A-poikien kausi avattu
Julkaistu: 22.04.2018 00.00

Viikko sitten pelatussa kenraaliharjoituksessa Weikot venyivät vielä 2-2 tasapeliin mutta tänään voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Hyvällä itseluottamuksella peliä rakennelleet keltapaidat hallitsivat jo ensimmäistä jaksoa selkeästi mutta silloin maalit jäivät vielä tekemättä muutamasta hyvästä paikasta huolimatta. Lähimpänä maalintekoa olivat tolppaan osunut Victor Holm.

Toisen jakson alkajaisiksi heti minuutin pelin jälkeen syntyi sitten vapauttava avausmaali kun Hersh Azamifar nosti pallon hallitusti läpiajosta yli vastaan heittäytyneen TuWe-vahdin.

Ainoan kerran ottelussa IFK-pakka sekosi siinnä vaiheessa hetkeksi kun keskikentän Aron Engblom loukkaantui. Onneksi hiukan tunnin jälkeen vaihtopelaaja Axel Ahlskog siirsi irtopallon takatolpalta maaliin ja siihen oikeastaan katkesi Weikkojen selkäranka lopullisesti. Loppulukemat 3-0:aan teki rangaistusalueen sisältä muutenkin ahkerasti läpi ottelun laukonut Aleksi Peltonen.

Seuraavat kolme ottelua ovatkin IFK:lle todellisia tason mittauksia kun vastaan asettuvat ASM-karsintaa talvella pelanneet Pallo-Iirot, TPV ja KaaPo. Tiiviillä puolustamisella ja hyvillä vastahyökkäyksillä lähdetään kiusaamaan ”isompia”, kaikki pisteet olisivat tervetulleita. Odotellaan, että saataisiin johonkin peliin ihan paras kokoonpano. Tänäänkin pelistä puuttui loukkaantunut Saad Eddaifi.