P13 (2005) D, P13 Ykkönen 8v8

PeU - ÅIFK keltainen   3 - 3

Perniö Keskuskenttä nurmi

Piste Perniöstä...

Perniön Urheilijoiden Urheilukentällä vieraana ja keli mitä mainioin, sateen uhka oli olemassa. Ottelu alkoi tasaväkisissä merkeissä. Tilanteita oli puolin ja toisin, hallinta oli pääosin vierasjoukkueella. Murtautumisia maalintekoon saatiin keskeltä ekalla puoliskolla muutamia aikaiseksi ja Kian siirsikin ÅIFK:n 0-1 johtoon 10 minuutin kohdalla. Vastustaja pyrki avaamaan nopealla heitolla maalivahdilta kun tilanne sen salli. Toisella puoliskolla tilanteiden hallinta jatkui hienoisesti vierasjoukkueen johdolla. Laidoilta päästiin murtautumaan syöttämällä ja muutamia kertoja kuljettamalla. Pari kertaa pallo kävi tolpassa, kerran ylärivassa ja ammuttiin yli ja ohi. Ottelun toinen maali nähtiin 36 minuutilla, Kian toistamiseen väläytteli osaamistaan. Vastustaja rankaisi 37 minuutilla meidän puolustajan tilanteesta ulos pelaamisen ja kavensi ottelun 1-2 tilanteeseen. Siitä sisuuntuneena tultiin vasemmalta laidalta kuljettamalla läpi, Aatu hienosti näytti liikkeellään että on tulossa takatolpalle jonne keskityspallo toimitettiin ja Aatun huikea puskumaali tolpan viereen (aivan tsämppäritason maali kaikkinensa).

Tilanne 1-3, vielä peliä pelaamatta 22min, pitää pelata loppuun asti. Kuitenkin vastustaja kaventaa vielä 41 minuutilla 2-3 ja tasoittaa pelin 50 minuutilla. Rangaistuspotku vielä saatiin ottelun lopussa josta ei saatu voittomaalia tehtyä.

Piste kotiin tuliaisina, johon ei voi olla tyytyväinen. Pelattiin loppu pelistä reilusti alle oman tason.

Ajatukset seuraavaa peliä kohden joka yläkentällä ke 20.6 klo 16:45.