P13 (2005) D, P13 Liiga 8v8

EuPa - ÅIFK mustat   3 - 3

Euran tekonurmi A

Mustien autokunta matkusti Euraan ja vastassa oli Euran pallo. Ryhmään oli tehty pieniä muutoksia johtuen joidenkin poikien sairastelusta ja samaan aikaan Turussa pelatusta Keltaisten pelistä. Matkaan lähdimme vain yhdellä vaihtopelaajalla.

Ottelun alku oli varsin erikoinen. Kolmannella minuutilla Eupa sai rangaistuspotkun jonka Robert maalissa torjui. Normaalisti kentällä ahkeroiva Robert pelasi ottelun maalissa lievän jalkavamman takia ja "oikea" maalivahti Heikkisen Niilo rymisteli kentällä. Hieno torjunta Robertilta. Muutama minuutti tästä niin Mustat saivat rangaistus potkun. Nic kuitenkin laukoi vastustajan maalivahdin ulottuville ja tilanne oli edelleen 0-0. Pari minuuttia tästä ja Mustat iskivät ensimmäisen kerran. Nic antoi loistavan kulmapotkun ja Sauli siirsi pallon maaliin. Eikä aikaakaan kun Otto laittoi pallon Eupan pömpeliin ja kahdella pikamaalilla tilanne näytti meidän kannalta varsin hyvältä. Taisi tulla Mustille liian hyvä olo kahden maalin johdosta sillä Euran pojat sisuuntuivat ja taistelivat joka pallosta kun Mustien tekeminen heikkeni. Kun 24 minuuttia oli pelattu niin Eupa kavensi vapaapotkusta jonka meidän pelaaja epäonnekkaasti laittoi omaan maaliin. Minuutti tästä ja Eupa iski taas. Parilla nopealla syötöllä saivat hyökkääjänsä puolittain irti ja tasoitus oli tosiasia. Pari minuuttia tästä saimme riistettyä pallon hyökkäysalueella ja Sauli teki illan toisen maalinsa.

Toisen puoliajan pelasimme ilman vaihtopelaaja yhden pelaajan pudottua vahvuudesta pois. Mustien tekeminen oli edelleen varsin vaisua ja Eupan pojat liikkuivat aktiivisemmin. Eupa tasoitti ottelun kun pelikello näytti aikaa 53 minuuttia. Tasoitus oli ansaittu sillä niin vahvasti Eupa pelasi kun taas Mustat eivät saaneet läheskään parasta taisteluaan esille missään vaiheessa. Saamme olla tyytyväisiä yhteen pisteeseen sillä jos totta puhutaan niin Eupa olisi ansainnut voiton enemmän kuin Mustat.

Ottelun jälkeen lähtömme viivästyi sillä joukkue kokoontui yhteen ja kaikki saivat kertoa miksi tulos ja peli oli tänään kaukana siitä mitä halusimme. Kommentteja tuli jokaiselta ja syitä olivat esimerkiksi: lähdimme takki auki peliin, Eupa halusi voittaa enemmän, keskittyminen oli huonoa.. Fiksuja poikia ja toivottavasti valmentajan "saarnan" jälkeen tulevissa harjoituksissa ja peleissä näemme nälkäisen ja taistelevan joukkueen!