Kausi päättyi räiskyen!
Julkaistu: 18.10.2018 00.00

Kausi päättyi räiskyen!

Huvilupaan saapuivat kauniiseen syyskeliin kaikki kynnelle kykenevät ja paikkakunnalla olleet pelaajat ja toimihenkilöt. Tanner tömisi kun pojat kirmasivat Piikkiön pusikossa karkuun värikuulia. Pelaaminen oli ilmeisen kuluttavaa, koska pelin jälkeen tarjolla olleet pizzat ja kebabit hävisivät nopeasti parempiin suihin.

Tilaisuudessa oli oiva hetki myös antaa tunnustusta ansioituneille pelureille. Palkintoja oli jaossa 4, joten on selvää, että moni jäi ilman palkintoa vaikka olisi sen kauden uurastuksesta ansainnutkin. Komeastihan pojat hoitivat molemmat sarjansa: Keltainen ryhmä sijoittui sarjassaan sijalle 2 ja Mustat säilyttivät alueliigapaikkansa hienosti.

Palkinnot jaettiin pimeässä seuraavasti:

Arshia-Fair Play, Alfons-Kehittyjä, Viljami-Taistelija, Joonas-Esimerkillinen. Samalla oli aika myös kiittää valmentajia kauden työstä. Jarno ja Sami saivat molemmat pienen muistiaisen eli lahjakortin Stadiumiin. Samin ja poikien tiet eroavat kohta Samin siirtyessä eteenpäin urallaan, onnea matkaan! Uusi valmentaja Jari Lähde saa tästä upean joukkueen, jota kehittää eteenpäin!

Seuran uusimmat