Joukkuepeliä!
Julkaistu: 28.05.2018 00.00

Joukkuepeliä!

Keltainen ryhmä pelasi sunnuntaina LiePaa vastaan vieraissa. "Pelillisesti olimme hyvällä tasolla alusta alkaen. Löydettiin ylivoima 2 v 1 tilanteita ja päästiin sitä kautta maalipaikoille. Ylikuuma keli teki tehtävänsä ja vauhti hiipui, silti suurin osa 05 vahvistuksistakin pystyi pitämään vauhtia yllä ja olemaan hyvässä tilassa ja hyvässä peliasennossa. Yhteistyö on ollut hienoa nuorempien kanssa ja hienoa nähdä, että lupaavia pelaajan alkuja seuraa samalla polulla 04 poikien tavoin. Lupaavia asioita nähdään jatkuvasti ja peli kehittyy koko ajan". Joukkueenjohtajan kommenttina todetaan, että mukava nähdä, kun pojat ovat hoksanneet sen, että jalkapallossa kannattaa syöttää! Joukkuelaji kuitenkin:)

Kuumat kelit ovat laittaneet pojat ja huollon koville. Kuvassa Korhosen kliinisessä kisakeittiössä valmistettu urheilujuoma, joka on kyllä pitänyt pojat liikkeellä ja krampit loitolla!

Mustan ryhmän pelivuoro oli heti maanantaina. Pelattiin Kupittaalla ja vastassa oli jo ennakkoon kovaksi tiedetty KaaPo/TuNL YJ. "Kovasti odotettu kohtaaminen vastustajan kanssa. Keskittyneisyys näkyi kopissa jo kokoontumisen aikana. Hienoja suorituksia joukkueelta ja yksilöiltä. Hienoa nähdä miten viime vuoden tilannepelaaminen ja 1 v 1 yksilötekniikka näkyvät jatkuvasti. Tasapaino oli kunnossa ja pystyimme tuottamaan useita asioita samaan aikaan kentällä. Vastustaja oli hyvä vastus, mutta yksilökeskeinen kehitys pelaamisessa, tekniikassa ja fyysisessä osaamisessa ovat selkeästi kantamassa hedelmää. Odotan innolla mitä tapahtuu, kun jätkät kasvaa miehen aluiksi."

Voiko tähän enää sanoa muuta? Hienoa seurata koko joukkueen kehitystä ja peli-iloa. Mustat ovat tällä hetkellä hienosti kiinni nousussa alueliigaan. Keltaisilla sijoitus sarjassa hiukan putosi häviön myötä, mutta poikien pelaamista oli sitäkin mukavampi katsoa. Ryhmä on aina enemmän kuin osiensa summa. Molemmat pelit ovat osoittaneet tämän väitteen todeksi. Pojat ovat pelanneet yhdessä, joukkueena. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Seuran uusimmat