Mustien sarjakausi avattu komealla voitolla!
Julkaistu: 22.04.2018 00.00

Mustien sarjakausi avattu komealla voitolla!

Jäähän eivät pojat menneet kuitenkaan vaikka varmasti myös selkeä nousutavoite luo pojille painettakin. Heti pelin alusta lähtien Åbo hallitsi lähes suvereenilla tavalla kentän tapahtumia. Ensimmäinen puoliaika viihdyttiin tiiviisti Interin maalin lähistöllä ja tauolle mentiin tuloksella 0-2 ÅIFK:lle.

Toisen puoliajan alusta lähtien Inter jäi keltapaitaisen joukkion jalkoihin lopullisesti ja maaleja ladottiin vielä lisää siten, että pelin lopputulos oli selkeä 0-7 voitto ÅIFK:lle. Jokainen poika pelasi keskittyneesti ja järkevästi, auttaen joukkuetta. Myös puhetta alkaa kentällä kuulumaan mukavasti, mikä aina helpottaa pelaamista.

Pelin "Powerade"-pelaajaksi valittiin Alfons. Tämä "kentän Velhoksikin" nimetty taituri uurasti jälleen joukkueen eteen isolla sydämellä ja hyvällä asenteella. Kummallisesti Alfons on koko ajan oikeassa paikassa tehden sitä tärkeää pohjatyötä maalien eteen. Hienoa Alfons!

Erityinen kiitos myös 05 joukkueen Lukakselle! Lukas tuli ennakkoluulottomasti peliin mukaan ja lunasti varmasti oman pelipaikkansa, vaikka ei ison kentän pelejä ole aiemmin pelannutkaan.

Sarjapeleihin saatiin huippualku. Jatketaan samaan malliin!

Seuran uusimmat